Friday, August 22, 2008

When Papa meets Abah


Papa dan abah yang tersenyum riang....Sharifah Arinadhiya Wafa pun tersenyum riang...cuma Daniya Alesha jer yang terlangkup mukanya tido di bahu papa...(sleeping princess tul lah)..ni lah tuan punya kete yang kami sewa tuh...hehehhe...Arinadhiya lahir awal sebulan stgh daripada alesha...tarikh lahirnya 16 Februari 2008 sehari sebelum tarikh anniversary kami berdua..so saya tidak mungkin akan lupakan tarikh lahirnya....When all the moms sibuk bergossip makanya the dads terpaksa take over keje2 menjaga anak2..hehehheh..mujur kedua2nya sangat sporting dan terrer...rajin tul diorang layan baby2 kami...


My mr papa sibuk nak tidokan alesha...mr syed plak sibuk duk layan arinadhiya yang asyik nak main...hehhehehe...this time jalan terpaksa aahh pangku alesha sebabnya terlupa nak amik stroller kakak demoknya di shah alam....tapi takpe...sekejap jer...(sekejap2 pun hampir 2 jam gak lah)....


Diva2 tgh makan...yg tudung coklat tu lah mama kepada arinadhiya..khusyuk makan sampai tak pandang baby langsung...ummi plak duduk sebelah untle wan yang comel ittew..hehhehe..tak makan apa2 pun..minum pun tak..tapi malas nak pegang alesha...saja bagi mr papa pegang..berattt ooooo...hiks...


Untle wan yang vouge da vass plus cumelll pluss diva mendukung princess ummi yang baru bangun tido...sebab tu mukanya gitu...hahhahahahahah...Anyway cuti kali ini sangat enjoy...happy akhirnya dapat ketemu rakan2 press ku...serta dapat ketemu kak zie yang sekian lama merindu nak jumpa alesha dekat2...alhamdulillah...janji telah kutunaikan...


-The End-

1 memo menunggu dibaca:

onediva said...

ala2 tomeinya! sama2 tomei

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin