Tuesday, December 28, 2010

Budak Sombong

Alhamdulillah...hari ni last day saya di sarawak..skrg dah bertukar lokasi dari Santubong ke Kuching...tadi ptg sempat singgah perkampungan Kek Sarawak...sopping mopping sket2....esok pagi Insya Allah ke Pasar Satok pulak nak borong ikan terubok masin....best best...lepas tu terus ke airport n balik ke Perlis....tak sabar ok....tak sabar nak balik jumpa budak sombong sorang ni....langsung berlagak tak nak cakap phone ngan saya...eksen..mentang2 la papa entertain baik punya bawak gi jalan merata...terus tunjuk lagak ngan ummi yer...takpe takpe...balik nih siap la kakak kena geget ngan ummi...dah sombong sangat kan....

WANTED !

Lelong lelong....
sapa nak sila sila...
dialu2kan....

errr...bukan lelong tuan yang dalam gambar...
tapi lelong err.....hurmmmm...
takpelah....
biarlah rahsia kata ct nurhaliza...
:)

Monday, December 27, 2010

My Munchkin.................

Entry Kerinduan dari Kejauhan...


I know that God must love me, He showed me with His Grace
I knew just how completely when I saw my angel's face.
And in that very moment when she came into my world,
I knew that she was so much more than just my baby girl.

She would be my sunshine, with a sweetness that won't end.
And when she grows up one day she would be my closest friend.
She would be the reason I would always try my best.
For my little angel baby girl would be my greatest test.

Daniya Alesha....i heart you....
mwahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsssssss...



Sunday, December 26, 2010

Plastic Surgery

Dah duk jauh ngan anak2 ni...mms je lah pengubat rindu...nih gambar siang tadi mr papa mms...diorang gi padang besar bawak org2 tganu gi shopping...tapi as usual...tak sah kalau papa tak kena pow ngan anak2....so dapat topeng sorang satu...tapi yang tak tahannya, ayat mr papa waktu mms gambar tu...wajah terbaru anak2 selepas pembedahan plastik kat padang besar...sabar je lah papa...

Bertuah Ummi....anak ummi rajin Part 2

Saya duk bz lipat baju yang berbakul2 bertimbun...
Almaklumlah...nak gi kursus seminggu kan..
mr papa dah warning clearkan baju2 dulu..
huhuhuhuhuhu...
Banyaknya baju budak2 ni lah kan..
dah tu bila jumpa stokin...saya asingkan letak tepi...
masa nih aisy ngan mr papa dah tido dah...
pastu duk asyik lah melipat semuanya..
tak perasan..ada assistant kat sebelah...
duk tolong lipat stokin..
ingatkan dia kecah2 main je...
rupanya lipat betul2...
memang terkezuuut tgk...
she can pairs the socks and lipat dua..letak sebelah...
pastu susun macam mana saya susun baju diorang...
Cumanya..kalau socks tu teralih ke dalam..dia tak reti la nak alih2..
okaylah kan...
at the age of 2 tahun 8 bulan..pandai lipat socks...
wow....
tapi yang tak tahannya dialog lepas lipat baju...

Alesha : Ummi...kakak penat la..kakak lipat socks ummi dengan papa...
Me : thanx kakak...
Alesha : kakak penat la ummi...kakak nak minum milo boleh..??

chaishhhhhhhhhh...terkena gue...mintak upah rupanya..
sabar jelah...terus bancuh milo dalam botol...
dah kakak p masuk tido ngan papa..ummi nak habiskan lipat baju...
*wink wink*

Wajah Riang

Saya dah selamat mendarat di bumi Sarawak...ni update guna phone je..saya tk bawak lappy...alhamdulillah jugak saya dah check in di Damai Puri Santubong Resort....facilities kat sini kira okayla...cuma nak iron baju kena jalan jauh turun tingkat 1...tapi tak kisahlah...redah jerr jalan...dari tadi saya asyik layan blues tgk gambar aisy nih je...suka sungguh dia dapat minum milo mcd...dapat pegang sendiri plak tu...lagila sengih...bikin ummi rindu je adik nih tau....

Saturday, December 25, 2010

Sob Sob Sob

Gambar nih saya rakam masa mr papa di chiangmai...
from 14-19 disember...
dan hari ni...
wajah ini akan saya tinggalkan pulak...
starting today sampailah 29 Dis...
saya kena attend kursus di Sarawak...
huhuhuhuhuhuu....
sedih sangat2 kali ni nak tinggalkan diorang..
sebab saya dah janji nak pegi cuti2 ngan diorang..
sebab tu semalam...masa bgtau alesha saya kena gi kursus..
member memberontak..

"kakak nak pi tido hotel...ummi kata nk bawak kakak...kakak nak wim....."

hwaaaaaaaaaaaaaa...dia ingat la janji2 saya masa mr papa di Chiangmai...
REFER ENTRI SENTAP SAYA
hwaaaa.....mcm mana ni....

Sorry sayang...ummi terpaksa cancelkan lagi kali ni..
nanti alesha gi wim ngan papa, adik aisy, ayah ngan ibu k...

To abg Zaki Sadri dan Kak Tikah..- sorry..last minute kena gi kursus...
Apit - Sorry ehhh tak dapat join rombongan p meminang...
hurmmmm....

Sarawak.....kamek datang !


Friday, December 24, 2010

Phone call !

Serupa cakap phone ngan bf tuh...sangat menggeramkan...
siap ada aksi malu2 kucing lagi...
padahal duk cakap telefon ngan abg sepupu dia kat tganu...
memilih nak cakap telefon sekarang...
mr papa tanya...kita call tok ayah naa...tok ayah demam..
alesha jawab takmau...
call tokma mau tak...tak mau...
abg??
alesha reply pantas...abang nak....
pastu sengih...gediks...
haisshhhhh anak sapa la nih...
memang confirm anak NAZMIZAN....

:)

Model Baju Siam

Aisy menggayakan baju t shirt yang papa beli di Chiangmai..
siap tulis Thailand lagi..
bila aisy pakai..sejibik macam anak siam..
dah le kulit pun sawo2 matang je kan...
hehehhehehehe...
sawaddikaaarp....kop khun karp...
masuk kot pintu keluaq kot tingkap...
Aisy dah tinggi la saya rasa...
tapi still saya suka aksi terkedek2 lari...
hwahahahahahhahaha...
comellll

Thursday, December 23, 2010

Port .....

entry ringkas...
semuanya nak buat ringkas2 je..
layan je lah ehh kengkawan..
mood tak mariii jugak...Ni lah port kesukaan diorang...
kusyen nih bentuk ala2 curve sket..
so takkan rapat langsung ke dinding..
so kat sinilah diorang suka menyelit...
Adik ngan aksi hensem..
kakak ngan aksi ala2 stuntman...
duk main je lah dua2 org kt situ..
sambil ummi terbaring kemalasan atas tilam...
diselangi dengan jeritan ala tarzan....
jangan terjun..........jatuh nantiiiiiiii...
ha gitulah kan...
Tapi dah nama budak2...
bukan heran..bukan kisah..
selagi rasa seronok..
layan je lah...
dan port belakang kusyen nih jugaklah...
lokasi rasmi alesha kalau merajuk kena marah.........

saya suka sangat2 gambar aisy yang sorang2 senyum sengih tu...hensem anak teruna ummi...


Tuesday, December 21, 2010

Nak berehat

Mood MALAS...
Hujung Tahun...
Bulan ni baru 14 entry...selalu mesti banyak..
hari ni dah 21 Disember..
gambar banyak story pun banyak..
tapi tuan punya blog malas...
itu je nak maklumkan...
masuk blog kawan2 pun sekadar lalu dan baca saja...
kalau ada mood baru tinggal komen..
maaf ye kawan2...

:(





Saturday, December 18, 2010

Mak Sentap Okiessssssss !

Ini budak aaa...selalu tau sikalang bikin wa sentap...
ayat2 sangat menusuk dan menikam di kalbu ooo..
tak padan dengan 2 tahun 8 bulan...
sudah biki wa sakit jantung looo....

Scene 1 : Dalam kete otw to umah pengasuh

Alesha : ummi...ari tu kan kakak pi wim (swim) kat hotel kan..kakak bawak dora kan..
Me : ye sayang....masa ummi work kat penang..
Alesha : bila ummi nak bawak kakak lagi..ummi asyik work saja...
Me : SENTAP!...okay sayang..tunggu papa balik ummi bawak pi wim k....

Scene 2 : saya call dari opis nak borak2 ngan dia...

Me : Hello kakak....kakak rindu ummi tak?
Alesha : Hello ummi..nak cakap ngan papa...
Me : papa takde sayang...papa pi work....
Alesha : okay ummi bye..kakak rindu papa saja...
SENTAP!

Scene 3 :
Saya call balik...nak cakap dengan alesha...

Me : kakak tak mau cakap ngan ummi ke sayang?
Alesha : Sat lagi ummi balik kakak cakap la...bye ummi...
SENTAP lagi nokks!

Arghhhhhhhhhhhhhhh...anak dah pandai cakap nih...
jenuh umminya nak melayan haiiiihhhhhhhhh...
sabar je lah hati...
tunggu turn aisy pulak...:)







Friday, December 17, 2010

Spot The Difference

Gud Morning Peeps.........
Pagi ini anda akan dihidangkan dengan coretan merapu saya........
*wink wink*
Sila cari perbezaan...
antara gambar atas (masa umur saya belasan tahun) dah penghujung belasan tahun rasanya...nak masuk 20 dah...gambar nih kawan saya letak dalam FB..
gila terkejut den..sebab saya tak penah tau ada gambar nih..
kejadian gambar nih pun saya tak ingat dah....
tapi yang didalam gambar kekal menjadi sahabat terbaik saya...
:)
dan gambar terbaru saya yang dirakamkan petang semalam...
fresh from oven...
Saya rasa takde beza sangat pun...muakakakakakkaka...
saya masih ayu dan manis seperti remaja...
muahahahhahahahaha....masih jelita dan cantik....
ekkekekekekekkekekek.....
gila perasan ok...
tak sedar diri berat dah naik berdouble ploh kilo dari zaman belasan tahun...
:p....*wink wink*
okaylah tu...



Thursday, December 16, 2010

Love To The Max

Walau hati tak tenang...
walau jiwa bikin kacau...
walau otak berselirat...
tapi semuanya jadi neutral...
jadi sejuk...
bila tatap wajah alesha dan aisy...
permata hati kesayangan....
aksi keduanya berpelukan pada malam pertama ditinggalkan papa..
dan bangun pagi masih dalam mood kasih sayang yang menebal...
malam tadi..achik kesayangan pula ada bersama..
lagilah ceria semuanya....

"di saat kita susah...ada lagi insan yang lebih susah..syukurlah saya masih punya mereka2 yang menjadi nadi hidup...."

puas dapat makan nasi dan gulai ikan bonda malam tadi..thanx my achik bawakkan dari alor setar...dah dua minggu tak balik..huhuhuhuhu....rinduuuuuu....

Wednesday, December 15, 2010

Dingin.....

Gambaran dari ruang pejabat saya...
Seluruh alam diseliputi kabus...dingin...
sama seperti hati saya....

Dingin...
penat....
letih....
sesak....

Kenapa agaknya manusia tak puas menyakiti hati orang...
penat ahhh...
benci sungguh !

Tuesday, December 14, 2010

Apa Kes Nih ???

saya baru je received this photo tru mms from Zelys..
anak baby sitter aisy dan alesha..
with her caption : model rempah cap tarbush...
owh my..apa kes nih adik???
dah le kurus kering...
main mangkuk2 mama buat apa dik??
adik nak tolong mama masak ke???
tapi memang inilah feel keduanya...
kalau dilepas masuk dapur..confirm semua barang digeledah..
sebab tu kalau kat umah ummi..
diorang diharamkan dari masuk dapur..kalau tak menjerit mcm tarzan lah ummi..
tunggang langgang habis semua...

Missing Him Oledy

rite now...i'm missing him so badly...
pagi tadi seawal jam 6 my mr papa dah berangkat ke KL..
sebelum ke Chiangmai...huhuhuhu...
banyak hari gak nak kena tinggal nih...ahad malam ni baru mr papa sampai umah..
6 hari tuh....hwaaaaaaaaaaaaa.....
semalam nyaris2 dah mr papa tak jadi gi outstation..
sebabnya carik passport tak jumpa...
puas geledah sana sini....
sudahnya passport tu jumpa dah close to midnite...kelam kabut packing...
dan lokasi passport tu sangatlah senang...di kotak simpanan barang yang sememangnya duk atas meja je...padahal mr papa dah carik dah kat situ...
tapi biasalah...carik ngan mulut lebih dari carik ngan tangan n mata....
gitulah kannnn.....

:)

Ya Allah...moga anak2 semua ok2 je ditinggalkan papa kali ni...
semoga takde aksi2 rindu yang terlampau dan melampau...
semoga ummi juga ok...tak mengadas2 sepanjang peninggalan papa...
hurmmm....

:(

Monday, December 13, 2010

Dunia Saya

Dunia saya yang dulunya hanya....mereka2 ini...
kini dah jadi caca marba...baru kelas 3 hari mula...
sian alesha...pagi nih bangun tido terus kuar bilik nangis cari ummi....
papa kat luar tgh study...padahal saya elok je tido ngan aisy atas katil...
mimpi apa kah anak???
huhuhuhu....jadual saya sangat pack sekarang...
kelas mula jumaat petang 3ptg-9 malam...
sabtu dan ahad dari 9am-4ptg...
subjek semester ni agak ok ok so so saja...
operations management dan managerial acconting for managers...
both libatkan kiraan...
cuma satu yang saya rasa syiokk..bila belajar di saat kita dah ada pengalaman kerja..
jadi seronok...sebab macam paham je apa lecturer cakap..
sekarang baru noticed betapa saya sangat tidak belajar masa degree dulu...
langsung tak ingat dah..hahahhahahaha :)

kelas fully english..jawab english...
tulis english...cakap english..serba serbi english..lecturer hantaq emel dalam bahasa inggeris pun dah terketaq dah...hahahahhaha...
DD - masa ni aku rasa macam nak pinjam otak hang hat duk bercakap dan menulis English macam ayaq......boleh dak bagi aku pinjam sat?? ngehhhh ~ *LOL*

~~ tapi apa pun...saya berkobar2 nak dapat master...untuk tunaikan janji pada arwah mama...insya allah...tuhan restuilah hambaMu ini... amin...~~


Friday, December 10, 2010

Alesha Pot Pet

video

mari mengeja bersama Daniya Alesha...
tapi dua perkataan je lah...

A.Y.A.M dengan P.A.P.A

pastu jom baca doa makan....

alhamdulillah....belajar pelan2 ye sayang....
4 bulan lagi kakak dah nak masuk 3 tahun...


Nak Gi School Tapi.....

hai la...macam mana nak pi school nih sayang..
bangun pagi duk ngantuk je nih..
beg dah tergalas di bahu pun boleh tido yer...
alalalalalala anak ummi nih...
sian dia....
next week kita test gi school ehh...

"owan kakak nak p school..ummi beli buku dengan kaler...
kakak conteng...."...

ye memang betul dia conteng buku itu..bukan kaler...
aduh la kakak...


Tuesday, December 7, 2010

Tahun Baru Sudahh....

Sekejapan sangat kan masa berlalu...
dah melangkah masuk ke tahun 1432 H dah...
hurmmmm...putera puteri saya pun semakin meningkat usia...
Hari ni 7 Disember 2010 bersamaan 1 Muharam 1432..
genaplah usia puteri saya Daniya Alesha 32 bulan....
menariksnya tentang 32 nih....sebab ummi alesha pun bakal menginjak ke 32 tahun....
phewwww....cepatnya masa berlalu...duk terasa macam zaman sekolah menengah lagi nih...
hahahahhaahahhaa....

Minggu depan pulak...15 Disember 2010...
genap lah usia aisy mifzal 15 bulan....
so last sunday...rutin bebudak tu..
bawak gi check up kat klinik ibu anak di alor setar...

perkembangan kedua2nya alhamdulillah...memuaskan..
aisy sekarang dah 10kg...dah lenguh2 dah ummi kalau dukung aisy..
alesha pulak 15 kg...semakin meninggi dengan jayanya...
bila tgk dua2 ni..rasa macam tak percaya pun ada...
dah besar dah anak2 ummi...tapi aisy kena sabar ehh..
ummi tak boleh bagi adik dekat aisy lagi...
ummi habiskan study ummi dulu ye sayang...
ummi rasa masa ummi sangat tidak cukup untuk anak2...
so biarlah ummi enjoy ngan kakak dan adik dulu k...
sekarang nih pun anak2 ummi kena tinggal...
ummi ada meeting di KL...papa pula perlu hadir penyerahan bendera..
kejohanan Asian Universiti Games di UPM..
tapi anak2 ummi faham kannn...ummi papa sibuk pi work...
nanti ummi papa belikan toys k...

~~ syahdu bila tgk perkembangan anak2....sekarang ni a bit worry..
last check up...aisy ada 3 bulan lagi nak improvekan dari segi pertuturan...kalau masih belum ada satu solid word pun yang boleh disebut..aisy kena masuk speech theraphy...
nih yang buat ummi risau...anak ummi kena cepat cakap ehhh....bulan 3 ni nurse akan check lagi...~~

Salam Maal Hijrah Untuk Semua Readers DIAMILIKKU



Monday, December 6, 2010

I.D.O.L.A Saya

Masa zaman sekolah dulu saya bukanlah atlit terkenal atau tersohor..macam IETAFAKYRA...
yang digelar ratu pecut...
tapi dalam almari rumah saya tu tersimpan jugakla..
pingat2 yang saya menang dalam acara 400m, 4x400m, 4x100m...
tak banyak sikit pun jadilah...hehehhehe
olahraga nih dah memang jadi minat saya...
dari seklah rendah sampailah menengah...
kalau tak masuk..saya suka tgk...
sebab tu dulu time MSSD saya mesti berkampung kat Stadium Darul Aman..
tgk aksi2 hebat pelari2 di Kedah..terutamanya Romzi Bakar dan Abg Chot...
dan saya juga tak penah miss tgk Sukan Sea...Sukan Asia...dan segala2 sukan...mengikuti juga perkembangan sukan dunia...harus..dah nama minat kannn..
cuma dulu tak de la live telecast macam duk buat kat astro arena mcm skrg nih kan...
so baca paper je lah...
antara yang saya tak boleh nak miss baca ialah..pasal Nurherman Majid (jaguh 110m lari berpagar negara)...dan juga Zaki Sadri (lompat jauh dan kijang)...
harus diakui saya minat nurherman sebab dia hensem...hehehehhehe :)...
tapi itu sampingan...saya ingat lagi arwah makcik saya duk perli2..
hang duk syok kat dia dari jauh..macam dia kenai hang..macam la hang boleh jumpa dia...
sebab apa dia kata macam tu..pantang saya tgk kat tv atau paper..mesti saya duk syioookkk baca..
pastu duk cerita habih kat orang saya minat dia ni...
tapi tu lah kan...sebagai manusia sapelah kita nak menentukan apa2 pun..
akhirnya last Friday..saya dapat jumpa jugak face to face dengan Nurherman Majid..
serius...masih hensem macam dolu2...
no wonder anak dia pun mewarisi kehenseman dia...
Alhamdulillah...Tuhan makbulkan angan2 saya dolu2...hahahahhaha..
thanx to my mr papa..yang buat klinik olahraga di Stadium Kangar..
sebab bawak Abg Herman dan Abg Kie ke Perlis...
syiooookkkk ooo...
Abg Kie takpelahhh..memang dah selalu jumpa...
ayah angkat anak2 saya pun...cuma teruja dapat jumpa abg herman...
sampai saya bgtau kat mr papa..
"dulu love minat sangat kat abg herman..." ~ maluuuuu...




Saturday, December 4, 2010

It's Boling Nite bebeh.....


Susulan status saya di FB ...
yang berbunyi :"alesha ajak main boling..masalahnya dia tau ka main boling???? nih semua pengaruh Sukan Asia la ni...takpun nak ikut jejak aunty Syakira Yeoh kot...."
So weekends lepas...kami bawak Alesha dan Aisy main boling..
tapi seperti biasa...aisy setia menghuni stroller..
kakak alesha je yang kemain suka dapat lontar2 bola boling yang beratnya 7kg itu..
walaupun akhirnya ke longkang jua..
tak kisahlah..asalkan alesha happy dapat main boling kan...

Kemain lagi alesha ngan uncle topix...dulu kalau..pantang nampak muka uncle topix (kawan achik)...nangis tak mau2...sekarang nih siap nak berdukung bergelak ketawa semua cukup..
ntah apa le yang uncle manderem tuh..hehehheheh...

Ikut je uncle buat aksi apa pun..terjelir2 lidah semua ikut..
haishh la alesha...tak comel dah tau...*grins*

Berposing sebelum balik di entrance boling...
dah lama saya tak main boling..
baling pun banyak ke longkang..
memang tak leh nak main ngan sape2 lah..
bikin malu je..
setakat ngan family2 takpe lagi...
score dalam 80 lebih je walaupun first balingan strike..hahahhaha..
satu tu je yang strike....:)

stress+migrain=karok session

Semuanya unplanned...
saya ke KL rabu dan khamis lepas...usai meeting pada Khamis sebelah pagi...
terus lunch date ngan kak tini...lebih kurang kul 1 sampai di Bank Negara KL (mujur dapat teksi driver cekap..on time sampai)...
terus kak tin bawak gi Lanai Kijang makan NZ Lamb Chop yang harganya RM6.90++..
minum air kedondong...
tapi tgh lunch date ieta call...registration dah settle..
mau culikss katanya..sebelum diculiks..
kami masuk opis kak tin dulu...
minum2 di cafenya yang cashless...
phewwwwwww...mengkagumkanlah...
dalam kul 2.30 calling' yang lelain...
hurmmm..nak ke Sogo ke Putrajaya...
flight saya 7.50pm..sangat takut strended di KL tak sempat check in..
kami plan ke alamanda jer...
kirah kata..nak layan karoks...semua pakat2 amik half day...
sampai di alamanda lebih kurang kul 3.30pm..
so...membuang masa la sehingga 5.30pm..melontar vokal...
che emm yang sentiasa tak lekang ngan aksi2 Raja Lawaknya..
pilih lagu kemain lagi tradisional...
termasuk lagu Saloma Mengapa Dirindu...
memang SENTAP Zuriat...mujur tak banjir je alamanda tuh...
Kirah yang sangat eksekutif dengan long skirt...sesuai PTD punya gaya...
thanx kengkawan sebab amik half day untuk kita jumpa2an dan gossip2an...
i like...:)

Zuriat sampai agak lewat...kul 5 dah..
tak sempat hilang penat cungap..dah dihulur mic suh nyanyi..
tercungap2 member nyanyi...
tak sempat warm up lagi..masa is already time..
so cahllloooooo la...mau kejar ke LCCT...
mujur taxi driver Forte 1.6 sedia menanti...
haruslah ieta yang kena hantar kan..dah dia yang menculiks diriku....
thanx babes...sebab sanggup bersesat barat ngan aku untuk ke LCCT..
nyata forte mu sangat best...
kagum aku...:) *LOL*

3.30pm-5.30 pm...dua jam ngan hangpa rasa macam sat sangat..
hurmmm...tak puas...
nanti ada masa kita ulang semula sesi ini ya...
Asmarians forever...mwahhhhhhhhhhhssss :0



Thursday, December 2, 2010

Remy Ishak ooooo Remy Ishak

Surprise! Saya gi nonton Natrah di IB malam ni...memang best sangat2....untuk makluman...saya tidak ngelat ok...big boss approved...kami 5 orang semuanya duduk seat depan sekali...almaklumlah tiket free...syukur syukur rezeki nonton teater...apa yang saya suka pasal teater ni? 
Liyana jasmay spekang tganu ko...mr papa dengar confirm gelak gila2....lepas tu gf mr papa pun berlakon jugak...speakang tganu jugak....nak tau sape gf mr papa? Siapa lagi kalau bukan natrah di zaman kanak2....sharifah ariana...adik amani dan leya tu...mr papa memang minat gila budak kecik tu...sebab tu saya tak jeles...heheheheheh...lagi yg saya suka, remy ishak menari...joget ala2 hindustan lagi...i suka sangat....dah le memang saya minat dia...bersorak saya ok tgk dia berjoget...hepy banget saya malam ni...thanx boss...thanx IB for the free ticket...


Tuesday, November 30, 2010

Upin Dan Ipin

Betul betul betul......

Heheheheheehehehehehe....gi pasar malam alesha merengek mintak upin ipin punya belon....

Dah beli kat kakak beli kat adik jugak...ni juga sebagai ganti ummi terpaksa tinggalkan anak2 gi kl minggu ni...esok pg ummi ke kl lagi...

Nih pun ummi update blog guna handphone...sebab tu entry tak tersusun...main type n post gambar yang ada je...

Gi kl esok alesha dah pesan...ummi belikan kakak toys ok..hurmmm yo lah sayang...belon upin ipin nih pun dah selamat pecah satu...kena kipas....haishhhh...tak sempat bertahan langsung tau....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin