Monday, February 20, 2012

5 tahun yang indah.....

Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am home again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am whole again
 Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am young again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am fun again
However far away I will always love you
However long I stay I will always love you
Whatever words I say I will always love you
I will always love you


Alhamdulillah.....dah 5 tahun kami bersama....17 Februari 2007 - 17 Februari 2012.....syukur kami masih merasai cinta yang sama...dan bertambah syukur dikurniakan buah hati pengikat cinta...
tiada sambutan istimewa tahun ni..sebab saya bz mengemas untuk masuk rumah baru...insya allah..penghujung bulan ni...
so anniversary saya dihabiskan dengan proses pemilihan fabrik dan tempahan langsir....house cleaning (rumah baru dan lama)...serta basuh rumah baru....tapi petang anniversary...mr papa buat surprise bawak kek anniversary ke rumah baru...haiyyaaa...mmg sangat surprise...jenuh memikir nak makan camner...mmg ramai org bersama kami..tapi pinggan n sudu takde...cawan nak minum pun takde...mujurlah jiran kami merangkap office mate hubby tumpangkan rumah untuk lokasi potong cake..alhamdulillah...i'm blessed....
he's the one that i love...he wasn't my first love...but i'll make sure he'll be my true love and forever till Jannah...amin....

to my dear mr papa....i love you more everyday...:)



10 memo menunggu dibaca:

.zara. said...
This comment has been removed by the author.
.zara. said...

Happy anni kak su!
Semoga berkekalan selamanya. :)

*SiRibenMerah said...

amboi..
bahagianya anak2 duk main ayaq..

happy anniversary sis n bro in law..
May Allah bless both of you always..

mummy_ayu said...

sweet..suprise kat umah baru la nie...
semoga bahagia selamanya...

@e_da said...

happy sweet day kak su n hubby... happy till end with ur kids!!

SM79 said...

sweetnya still ada suprise.. Happy 5th Anniversary to both of u.... Happy till the end.... best thn yg ke5 sgt bermakna.... blh dok rumah sndiri.... tahniah.... turn ak ogos ni plak.... x sabaq nk celebrate..

Diamilikku said...

thanx zara, ayu, iyra n eida....alhamdulillah n amin...

Sue : sebelum nih kawin2 pun dah duk umah sendiri tapi sebab perpindahan dan penghijrahan..maka terpaksa bermula semula...:)

marinahunny said...

selamat ulang tahun ke 5 su dan mizan. org kata 5 tahun pertama adalah saat krtitikal. tahniah ! anda berdua berjaya!

saya doakan kalian berdua sentiasa dirahmati Allah dan dimurahkan rezeki :)

iEtaFAkyR@ said...

wawawawwaa... epi anni dear. :D

yang jauh di sana said...

sone...hepi anniversary....tahniah...tahniah....banyak sungguh celebrations bulan feb ni no....yang penting part makan2 tu muahahahhahahahahaha...aku cukup suka celebrate apa benda pon terasa cukup meriah dengan makan2 hehehehhehehehehe :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin