Thursday, July 17, 2008

Jom gi Denai Larian

Anak ummi nih kan, kalau kita nak bawk gi jalan-jalan confirm dia tido..dah banyak kali dah..slalunya kalau kat alor star alesha tido, abah n bonda akan suruh saya n mr papa tinggalkan je alesha di rumah..kesian nak bawak dia jalan-jalan tgh tido..tapi memandangkan minggu ini kami di Perlis, saya tetap nak mengajak mr papa n alesha berjalan-jalan..asalnya alesha ceria dan tak tido..tapi bila dah sampai ke denai larian..masukkan jer dia dalam stroller..terus zzzzzzzzzzzzzz...hahahhaha..memang anak papa sungguh la puteri ummi sorang nih....(Up: mr papa seorang yang sangat kuat tido..)


Tapi kan..nak bergambar punya pasal...sanggup nih kejutkan alesha dari tido...ye lah..last week kami dah ke denai..banyak gambar2 menarik yang dirakamkan..tapi something wrong with my new hp tuh...huhuhu..sumer gambar hilang termasuklah gambar paling comel mr papa mendukung alesha...cantik sangat gambar tuh tau..memang tak boleh nak ulang..sebabnya gambar tu mr papa senyum alesha pun senyum....aduhhh...sedih seyhhh

Masa nih alesha tgh mamai2 lagi bangun tido...sian anak ummi kan...nak tido pun tak senang..tapi sayang...waktu petang esp lepas asar tak elok tido..nanti otak tak dapat berfungsi ngan sempurna...jgn jadi mcm ayang mu ittew...kul 6 ptg je baru nak masuk bilik tido...sampai maghrib belum nak bangun lagi..kena kejut baru bangun.....dah awal2nya sibuk mengadap internet baca blog....(hahahahha...ayang silalah marah)

Konon2nya cubaan nak mengulang gambar minggu lepas..tapi sayang sekali tak jadi..alesha was not in a good mood...tapi takpelah...nanti ada rezeki kita gi jalan2 lagi untuk picca ya sayang...hurmm...org lain gi denai larian nih pakai track pakai kasut jogging...tapi saya masih kekal dengan baju kerja..BAJU KURUNG occay....lantaklah kalau ada org nak gelak..saya gi bukan nak bersenam..nak berhappy2 dengan mr papa n alesha jer...

Ni plak miss penyibuk yang datang denai pakai t shirt n track tapi pakai selipar..terus jadi bahan kutukan kawan2....hahahahhaha..datang semata2 nak main ngan alesha...ari tu masa first time kitorang gi miss nih ada jugak...dia yang banyak tolong amikkan gambar...dia jugak yang paling geram sebab gambar2 tu hilang...heheheheh...konon nak repeat balik lah kan..tapi tak sama gak..hari nih miss kelihatan sedikit comot walaupun pakai baju baru yang beli kat alor star...(hahahahah..kantoi dik)...

4 memo menunggu dibaca:

*SiRibenMerah said...

hohoho..
mengutuk I yek..
aritu sbb demam la.. tuh psl tido jugak.. aiyakk..
x kesian kat adik ke huh??
huhuhuhu =P


*majok tau...majokkkkkkk~
*nak pizza..muleh??

Diamilikku said...

hahahahha..
tiap2 petang demam ker???

harus satu pembohongan kan..

by the way demam ke sebab sakit lain yang memerlukan terapi tempurung...ayaksssss...*lariiiiiiiiikk...

Pizza??? tgk lah nanti2

*SiRibenMerah said...

wehhh..
mana ade tiap2 petang..
aiyakkk..
mung neh nk ke ketuk kepala neh.. ape tempurung2?
ketuk ngan tempurung kang baru tau.. haishhhhh~ marah neh kecoh2 tau..
lari yek.. kan ku kejar mu smp hujung dunia..wakakakakaka=P

boya_ijau said...

cam na suasana denai larian?
kena biasa2 la dgn tmpt febret rakyat perlis ni...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin