Monday, November 14, 2011

Perubahan Ketara...*wink wink*


My hubby...sejurus tiba ke garisan penamat..Sukan Sea 2003..
pemenang pingat emas 100m dan 200 m...


My Mr papa....latest pic of him...ayooooo....banyaknya nak kena repair nak bagi sama ngan yang atas balik...camno nih???
ahaksss...:)

Whatever it is...am still proud of you sayang...moga ada rezeki kita sekeluarga nanti...amin


8 memo menunggu dibaca:

Zue AnnaLeeya said...

beselah su klu dah ader anak gitulah...
somi akak gitu gak....
mula2 kawin dulu kemain kurus jerk...
tp skrg... huhuhu...
mcm kita jgk kan???
nangisla klu nak dpt bentuk bdn mcm anak dara dulu... huhu...

apepon yg penting, kasih syg kita tak pnah berubah utk pasangan kita kan????

Fathehi said...

semoga mije akan mendapat kembali rentak 2003..:)

Diamilikku said...

kak Zue : kan...hehehehhehe...kita telah la....lepas ngandung kurus sekejap lepas tu da bom balik..hahahhahaha

Fathehi : insya allah ... amin

Aleeya (Yaya) said...

ensem nye nazmizan....yaya die hard fan dia dulu2 tau but i don't hv a chance la nk knl dia personally...hahaha jgn mare sue...*wink*

fham5579 said...

hg la salah sone atas keberadaan dia la ni...hg dok masak sedap bg dia makan kan...hahaha

azam said...

kagum aku, masa first time aku jumpo mizan kat bangi singautara.net vs ganusoccer.net. pipi kurus badan tegap kacak. la ni pipi dah jadi comel haha macam aku haha

iEtaFAkyR@ said...

kewwllll eh! bagus. pandai bini mizan bela dia. tkpe, jadi coach pun bleh menten gak. *wink*wink*

Diana said...

tandanya bahagia, kalau chinese kata prosperoud...dan membuktikan hang mmg terer masak...hihihi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin