Monday, October 31, 2011

HELP...TOLONG


HELP...TOLONG....

Kenapa saya tak leh view blog saya ehh...bila click
http://diamilikku.blogspot.com
terus keluar page cannot be displayed...
dah sekian lama dah....
nak baca blog kengkawan pun susah...
lepas tu saya try post entry guna BB pun x masuk...
hwaaaaaaaaaaaaaaaa...
dah le saya kurang update...
bila jadi macam ni tensennya rasa.....
ada sesapa boleh tolong??

boleh emel saya di : suhana.mutalib@gmail.com

bantuan anda dinantikan...

notajari : saya dah tru buka guna IE, Chrome, Mozilla tapi semuanya tak boleh
End up blog saya kuar gini jer...
tak boleh browse apa2 melainkan entry separuh itu semata2....








4 memo menunggu dibaca:

yang jauh di sana said...

aku yg buta it ni tak leh nak tolong...tolong baca and komen kat blog hang saja aku pandai :)

Yan said...

alamak.. knapa jd gitu eh.. ermmm loading problem ke... yan pn tak pasti

*SiRibenMerah said...

ada setting la tuh.. sbb u guna BB jugak.. so, ada la salah setting mana2.. x log out salah satu kann..

ada yg da membantu ke???

Aleeya (Yaya) said...

kitorg boleh je view ni su hehehhe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin