Tuesday, April 3, 2012

Hadiah birthday

Lebih kurang sejam saja lagi, kita akan melangkah ke tarikh 4.4.2012 bersamaan dengan hari ulang tahun kelahiran mr papa kesayangan saya...tapi walaupun birthday papa, tapi yang dpt hadiah birthday in advance ialah anak2 tersayang....


See....berbangga dengan motosikal warna hijau....yang dihadiahkan oleh mama and abah diorang....uissshh mmg tak dinafikan lah, Alesha dan Aisy sememangnya kesayangan mama and abah...so atas dasar itulah both kiddos masih ke rumah mama n abah di Kuala Perlis, walaupun kami dah berpindah ke Kangar....


Siap buat no plat khas lagi tu....AISHA 5355..... Cuma tu lah berebut2 la naik dua2nya.....kakak as usual susah nak mengalah.....


~Diamilikku~

- Posted using BlogPress from my iPad

6 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

bertuah alesya ada org yg menjaga syg kat dia.. susah nak cari camtu kak su... 1 dalam seribu!

marinahunny said...

selamat hari lahir mizan, anak2 jugak yg best hahaha

Mona Taslim said...

Hi. nice blog.Sudi tak add blog sy dlm blog list awk? Kalu sudi bgtau yer

supaya kita pun add blog awk kat list kita gak monataslim.blogspot.com

SM79 said...

betuah anak2 hg sone... susah nk jumpa pengasuh yg baik hati mcm tu kan.... :)

iEtaFAkyR@ said...

haaa bawak mai umah aunty nnt leh konvoi ngan dani! ekekkekee... tringat depa berebut masa visit aku dlm pantang ritu. syiok aaa dh ada moto power!!!!

wati said...

bertuahnya ank2 su dpt pengasuh yg baik hati mcm tu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin