Friday, October 19, 2012

Teaser : Graduation Dinner


Cerita panjang akan menyusul selepas ini...maafkan saya..sukar mencari masa untuk update blog kesayangan...entah2 reader saya semua dah lari kan...hahahahahaha... apa2 pun...akhirnya saya dan suami dah berjaya menamatkan MBA kami selepas hampir dua tahun bertungkus lumus...
Alhamdulillah....syukur Ya Allah atas kurniaMu.....



Malam Graduasi diadakan khusus untuk meraikan kami staf2 yang mengikuti program MBA hasil kerjasama UniMAP dan UUM... graduation akan berlangsung di UUM..so for dinner UniMAP menjadi host...
malam dinner kami menerima frame gambar dan sijil penghargaan....



2 memo menunggu dibaca:

Lily@MamaZaraZareef said...

Congrats kak su dah slamat convo rupenye..mcm cpt je rase masa berlalu..dah 2 tahun ek..hehehe..

@>--ummi zahra--<@ said...

lame tak blogwalking n comment..tahniah sue n mizan..seronoknya..dah ade master dah kan..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin