Tuesday, September 11, 2012

Ku dipaksa....

Pernah tak dipaksa menyanyi?



Hahahah inilah wajah2 org dipaksa nyanyi....senyum sebab tau kamera amik gambaq...hakikatnya ketaq ... Tapi ni lah pengalaman pertama saya naik stage menyanyi...suara mmg tak leh lawan ct nurhaliza...ke laut ke sungai ke daratan habis semua... Ditambah dengan perasaan kurang selesa.... Tapi apakan daya...ku gagahkan jua....

Walaupun nerves tapi end up jadi satu pengalaman yang sangat mengujakan.... May be sebab ramai2... Kalau sorang2 maunya jadi pengalaman mengerikan... Heheheheh...


~Diamilikku~

- Posted using BlogPress from my iPad

2 memo menunggu dibaca:

yang jauh di sana said...

ngeh ngeh ngeh...aku pernah kena nyanyi berduet untuk pertandingan karaoke masa sambutan hari guru depan semua cikgu ngan budak...time tu aku mengajar kat raub lagi. skolah yg first aku posting....komen juri memang tak leh lupa sampai la...."haida...awak ni nyanyi ka marah???" :p

Diana said...

hehehehhehehe...aku suka gambaq tu, cantik sangat!apsai takdak record hang nyanyi weh?nak dengaq, nak dengaq!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin