Wednesday, September 3, 2014

Review Wishlist 2014

2014 dah melangkah ke bulan kesembilan...entry tahun ni boleh je dikira berapa ... sungguh pemalas to the max.... haishhh laaa... apa nak jadi ntah...bukan tak sayang blog nih..selalu ja masuk baca entry lama....tapi nak aktif macam dulu memang tak lahhhh...nak2 dah ada insta tuh kan.. dah jadi diari baru dah insta tu...

So bila dah baca2 entry lama terview entry wishlist...ada 5 wishlist mega yang disenaraikan... Alhamdulillah...3 darinya dah dimakbulkan... syukur sesangat...

Pastinya kenangan wishlist 1 - Menunaikan umrah paling meninggalkan kesan yang cukup mendalam di lubuk hati...saat menjejakkan kaki ke Masjid Nabawi...air mata tak henti2 mengalir...sayu je rasa..Ya Allah...dapat juga peluang yang sekian lama didambakan... Bila tiba di Masjidil Haram..saat menunaikan umrah yang pertama...Subhanallah... sungguh indah terpukau mata memandang.... will update entry in umrah later..Insya Allah...

Wishlist no 2 - beli mixer...hurmmm masih belum diizinkan..sebab tahap kemalasan membaking adalah tinggi so merasakan ia bukanlah keperluan lagi untuk masa ini.. hahahahahha

Wishlist no 3 - Vacuum cleaner..alhamdulillah mr papa belikan hadiah awal2 tahun dulu...agaknya mr papa baca blog saya yang tulis wishlist tu...hahahahhaha..tq so much husband...

Wishlist no 4 - menambah zuriat... juga belum diizinkanNya..terus berdoa dan berusaha..moga diberikan peluang melalui pengalaman itu sekali lagi..

Wishlist no 5 - Bawak anak2 holiday naik flight - alhamdulillah..dah dimakbulkan...Kota Kinabalu Sabah pilihan kami... hoyeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... tahun depan kita buat wishlist lain plak... angan2 nak buat garden kat rumah laaa...







4 memo menunggu dibaca:

fham5579 said...

hg lagi ghajin weh....trus dua entry update. aku copy paste ja. hihihi

SM79 said...

tahniah sone.... wishlist hg banyak yg tercapai.. alhamdulillah.... tang baby tu inshaAllah ada rezeki.. kena usaha lebih.....

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin