Wednesday, June 8, 2011

DRAMAQUEEN :)

Assalamualaikum...
maaf kepada pengunjung blog saya (Yang tak le ramai mana)
pasti kecewa kerna tiada updates dari saya..
saya sedang berjuang dengan exam dan menyiapkan segala macam assignment sebelum dateline terakhir 13 Jun ni...so sehingga tarikh tu saya akan sibuk tp tak bermakna saya tak kunjungi blog kawan2...saya tetap baca (untuk hilangkan boring ngadab buku tebal2) cuma tak tinggalkan komen je...

Tapi saya tetap nak buat entry PROMOTION ni untuk kawan2...
sudi2kanlah berkunjung ye...

Sahabat2 sekolah saya dah buat bisnes online...

DRAMAQUEEN CLOSET

Jom kita visit sana...ada macam2 baju kurung yang sangat canteq...
sesuai untuk kengkawan yang nak beraya nih kan...
shawl pun ada...dijamin berkualiti....

harap kawan2 dapat bagi sokongan ye...

mwahhhsssssssssssss

5 memo menunggu dibaca:

Yan said...

skjap je dah nak raya balik kan
ni baju raya tak plan lg ni... klu ade yg sepasang siap ngan anak bagus gak hehe

mrs.adha said...

sis... caiyok2 ek... makin cumil ok my sis... huhu..

Yan said...

lupa nak share link ni http://www.mayaqarmyla.net/2011/06/sambung-kisah-angah-gigi-besi-plak.html

aritu su tanye psl along dia kan?

mama iris said...

mmmuuaahhhh......=)

iEtaFAkyR@ said...

thanx sone! alhamdulillah sale menjadik2. kat dealer pun dh surut stoks. tunggu stock utk raya pulak nak masuk very soon. insyaAllah ada koleksi utk mummy n bby. tgh usahakan la nih. jom ramai2 terjah k! thanx once again for this free promo.

on behalf,
~DQ ieta~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin