Thursday, October 13, 2011

Happy Birthday To You Adik

video

Masa amat mencemburui saya sekarang...
bermulanya kelas maka bermula jugalah minggu2 kesibukan...
jasad dan minda tidak bersatu....
hasrat dan keinginan bagai tidak senada dengan rentak dan irama yang dimainkan gerak langkah..
dan atas sebab itu juga..daerah ini terlalu lama saya tinggalkan...
tidak sempat catch up cerita kawan2...
banyak yang saya miss...dan pastinya saya terlepas untuk berkongsi rasa dengan dua rakan blogger...
eida dan marina...
semoga allah ters melimpahkan rahmatnya buat kalian..
dan mengurniakan rezeki yang diimpikan...
Juga gagal berkongsi rasa gembira ka zue yang kini sedang membawa benih cinta buat kali keempat :) tahniah kak...juga rakan2 blogger lain yang terus setia mencoretkan cerita2 manis sekeluarga...
maaf dipinta...saya akan cuba mengunjungi blog rakan2 semula dan meninggalkan jejak...

So untuk entry pemanas badan...
jom saksikan ucapan "happy birthday to you" dari kakak buat adik kesayangan....

To aisy sayang :

i love you more than words can say...
maaf yer ummi tak sempat buat entry birthday aisy lagi...
semoga Aisy membesar menjadi anak yang soleh yer...
love you sayang....










6 memo menunggu dibaca:

mummy_ayu said...

happy birthday to Aisy!! semoga panjang umur, murah rezeki, sihat & happy selalu..semoga jadi ank yg soleh..amin!!

marinahunny said...

salam su, lama jugak tak masuk sini. rindu dgn anak2 dan mak dia :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

Zue AnnaLeeya said...

hepi beday aisy....
kejap jer dah beso erk anak bujang su...
jgn nakal2 erk aisy...

fham5579 said...

epi bumfday dear aisy hero ummi tu....jd goooood boy okies! mmmuahhhsss

Lily@MamaZaraZareef said...

iskkkk..mcm mane leh termiss entry kak su nih...smpai tak terwish bday aisy dah..Happy Belated Bday Aisyyyyy!!! 2 taun kan kak su,..cepatnye rase kan..=)..nway, sgt sukeeeeee part alesha kiss aisy tuh..lovingnye die...=D

wati said...

happy belated besday aisy...moga jadi anak yg solah dunia akhirat..lama x singgah sini huhu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin