Tuesday, September 20, 2011

FAMILY TIME :)

Semalam sampai umah dr opis kul 6. Saya ada discussion di school business. Otw balik tu tgk cuaca mcm cantik je. Matahari senyum disebalik wan, so hati berbunga riang terus plan nak bawak anak2 ke taman.

Sampai umah mama/abah depa, tgk adik xde, gi jalan2 ngan acu; alesha pulak duk main basikal. Tunggu aisy balik then terus gi playground..lepas bebas berlarian main sana sini dan sy lupa nak bgtau mr papa..hehhehehe

Dekat2 kul 7 mr papa call tanya di mana, terus bgtau di taman..ala dekat2 rumah jer. Terus mr papa datang n bawak anak2 naik moto plak...

Malam gi pusat pengajian al-hira' nak daftar alesha mengaji quran, tp dia cuma ambik budak 6yrs n above. Hurmmm nampaknya ummi ler kna mengajar anak dulu. :) then terus gi makan kat Mai Cafe *western food*. Balik rumah, terus siap2 anak2 untuk tido. Alhamdulillah selepas minggu yg sibuk dengan konvokesyen, puas hati dpt layan anak2.

Lepas ni fokus pada study pula. New semester new target. Moga allah berkati saya. Amin.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 memo menunggu dibaca:

hajarus said...

20hb... kat area hjr ujan gerimis... redho jer biler pagi tu br bsh kete tp dah koto blk... huuu... tp xpe la ujan rahmat... ;d

Yan said...

owhh dah semester baru yer...

su.. url lame yan da takleh masuk..
tukar blk ke dulu2 punye eh... mayaqarmyla.blogspot.com

yang jauh di sana said...

bila nak dapat pelangi indah....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin