Thursday, January 26, 2012

Berkongsi kasih....




Buat masa skrg saya terpaksa mengalah...kerna si dara kecil ni lebih memerlukan mr papa lebih dari saya....pegi sekolah skrg papa yang hantar...balik papa yang ambik....kalau ummi ambik..kena hantar gi kat papa...anak dara manja bucuk kesayangan......takpelah nak....asalkan nak gi sekolah....

Cuma dua hari nih saya ibarat #pengsan#bangun#pengsan ngan gelagat alesha lepas baliksekolah....ayat tak boleh blah....kalau sesapa yang baca #fb saya tau ahhhh...saya dah up status...huhuhu...mencabarnya mendidik anak zaman skrg kan....ya allah berikanlah kekuatan kepada hambamu ini untuk memberikan didikan yang terbaik buat anak2 ku....amin...

Hari first balik sekolah...saya tanya..."cikgu ngan kawan2tak kata apa ke kakak lama tak gi school" she jawab "tak cakap apa pun,tapi kawan kakak kata kakak cantik". #pengsan.

Hari ni pulak saya tanya pasal school dia jawab " ummi, ada sorang kawan kakak tu kan dia selalu kata kakak comei." me balas "errr kawan kakak tu girl ka boy"? And she replied "boy la ummie pun..." OMG #AnakSapeLaNi....

Dah le hari first bali rumah dengan kuku warna purple....haishhh la anak.....memang pening lah ummi.....ya Allah....kuatkanlah jantungku nak berdepan dengan kerenah anak dara ku ini....Amin. *grin*.


- Posted using BlogPress from my iPad

By DIAMilikKU

4 memo menunggu dibaca:

marinahunny said...

hahaha dh besar dh anak dara su..

Yan said...

kat umah nipun kadang2 ketara jugak..

qis dgn abbi dia..
dhwa dgn yan..

byk kali yan perasan... tp tak kesahla.. sorang satu gitu hehehe... biasanye abbi layan qis men komputer... dhwa ngan yan main2.. bergurau2 ketawa2 peluk2.. hehehe..

sok tambah lg satu.. cane tah gaknye.

IbuAunis said...

ceptla ko dapat menantu su...hahaha..btw, anak pompuan mmg cepat sgt matured.

Aleeya (Yaya) said...

xnk g skool ke ..lesya beso da...sama cam damia..manja papa..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin