Wednesday, January 4, 2012

I'ma big big girl

I'ma big big girl...
In a big big world...
It'snot a big thing if you leave me...


Agaknya itulah yang alesha nyanyi masa saya hantar ke sekolah tadi....
Sangat kool...sangat chill....sangat relax....masuk salam teacher...bgtau nama...then masuk school letak beg, pakai sandal balik...join kengkawan main...wow...she's so matured for her age i guess...sebab budak2 lain ramai yang merenung nasib...ada yang menangis...tapi dia selamba join bebudak senior main...saya tau senior sebab uniform diorang nampak uniform lama...saya plak sayu sengsorang...almaklumlah anak sulung yg saya anggap baby girl dah bukan baby lagi....lepas tu tgh main owan sampai...selamba je alwsha keluar..salam owan...dengan senyum relax je....owan nak hantar kakak gi school ehh....ni la school kakak....



Owan pesan..."kakak belajar rajin-rajin tau...."...owhh ummi yang sayu...kenangan 27 lalu terus trbayang......



- Posted using BlogPress from my iPad
By DIAMilikKU

10 memo menunggu dibaca:

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiiiii..comeinye alesya berbaju uniform kindie..gud girl sgt die kak su..tenang hati nk antar die pi skool kan..tak dpt bayangkan mcm mane zara next year masuk skolah..sy bygkan mesti nangis punye on first day..=p

fham5579 said...

betullah alesya sgt matured dgn tutur katanya....irfan selamba dia jaa..xdk ayat2 puitis...huh!

*SiRibenMerah said...

sat ja besaq.. iskk.. duk rasa dia br lahir dlm pantang lagi.. ayang duk ngasuh masa matok ngan owan p kursus haji.. hurmmmm~

marinahunny said...

cpt nye dh bsr alesha.. bagus nye g skool pandai bawak diri..

Diamilikku said...

lily : hahahahah jgn underestimate anak sendiri..kita tak tau...kak su memang duk agak dah dia akan kool dan relax...tapi duk risau jugak dia cari kita in between kelas...tapi teacher dia cakap...takde hal lah dia...relax sepanjang hari...

Hanim : agaknya sebab dia awal tahun kot...aisy hujung tahun nampak baby lagi skrg...:)

iyra : dah besar dah...dah school dah...

Marina : tulah ... haishh laa..dah sekolah anak dara saya

MariaFaizal said...

Dah lama sweet Alesya waited for this time (where she'd be schooling :).she couldn't wait to have so much fun in school.Absolutely a smart sweetheart xxx.... :)

iEtaFAkyR@ said...

hehhehee..ummi emo ek. relax eh. kakak dh pandai nk berdikari la tu. :)

mama iris said...

adehhhhh ku pulak yg sayu..... hari tu dah tgk dah gambor ni kat blog ira.... comel sgt alesha pakai uniform. enjoy your childhood moment syg...

wati said...

ala la comelnyer dia ngan uniform tu..manis sekali auntie tengok..

mummy_ayu said...

good girl sgt la dia....Ian sekarang pun dah ok gie school..tapi minggu nie dia cuti lagi..

wah..1 malam jer dah abis baca..best kan? ayu dah 2 kali dah...sweet..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin