Tuesday, May 22, 2012

Model atau atlit?

Errrrrr kalau tgk gambar di bawah...agaknya apakah yang bakal anak saya akan jadi? Seorang pemain badminton atau seorang model....ahakssss...


Yg adik mmg stone ja posing...takde perasaan...susah betul nak capture gambar dia yg betul2 ada emosi...semuanya stone je...yg kakak mmg tak perlu diajar....tapi still ikut mood....kalau tak de mood atau kalau tgh tgk tv mmg tak layan ahhhh posing2 camera ummi....

Hurmmmm actually reket badminton ni dibeli atas permintaan bebudak ni jugak...duk sibuk nak main badminton....so dapatlah dua for RM13.90...bukan reket plastik tp reket betul....cuma tali kendur2 biasa je....cuma shuttle nya sahaja yg plastik....jadilah kan for a start....

:)


~Diamilikku~

- Posted using BlogPress from my iPad

6 memo menunggu dibaca:

yang jauh di sana said...

aisy ada gaya atlit...alesha aku kompius sket...mungkin dia leh jadi atlet n dalam masa yang sama leh jadi duta produk sukan :)

p/s:betoi tu...hang lately bz...dh kurang new story...

Lily@MamaZaraZareef said...

Tu dia alesha..bkn main posing maut ye. Memang ada gaya model kecik..hehehe

izla said...

bakal ganti lee chong wei nih..

p/s: salam kenal :)

Yan said...

aisy same je gaya ngan dhwa.. klu nak bergambar.. kite kata senyum.. dia senyum tp mata tak nak tgk kamera..

wati said...

salam...

amboi tu dia...bukan main lg alesha posing...

ietafakyra said...

comeiiii!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin