Friday, September 9, 2011

Raya With Farid Kamil n Diana Danielle

 Okay okay..dah lama simpan entry ni...
so hari ni kasi publish lah....:)
actually tak tahu mcm mana nak mula...
pertemuan ngan FK n DD ni semua disebabkan Alesha..
yang tersangatla minat dengan "uncle bila cinta ini" penangan Lagenda Budak Setan....
Selalu duk sebut je nama "uncle bila cinta ini n tak penah miss citer LBS" kan...
so dek kerana sayangkan anak daranya...
maka my mr papa pun berjanji la nak ketemukan si dara kecik ini dengan FK...
Kebetulan FK nih kawan baik kepada kawan saya...n kebetulan juga masa kami kursus di Penang...
kawan saya temukan FK ngan mr papa yang memangnya dah saling mengenali...
diorang sama2 jumpa masa Fiesta Media Idola dolu...yang mana FK fight 100m ngan my hubby...
and of coz la my hubby menang kan walaupun berlari dengan jeans n jogging shoes je..
So bila FK buat open house di Jitra..dia pun menjemput la my mr papa n family...
mula2 saya memang tak nak pegi..just biar mr papa gi ngan alesha je..
sementelah pula kawan saya kawin the same date plus kami dah plan for Reunion...
tapi kawan saya yang bff si FK nih gediks tak nak drive..
nak gi sekali ngan kitorang kan...so terpaksalah saya pegi...
segan semua ada..ye lah kita tak kenal org tu kan..
Tapi bila tgk dia sembang ramah tamah ngan mr papa rasa okay la sket..
tapi yang jammednya si alesha boleh buat muka blur...
takde perasaan..hampeh dot com...
kebetulan gf si FK siapa lagi kalau bukan DD pun ada...
terus kami bergambar sekali....
Simple je si DD nih..
pakai baju kurung cotton yang ada beading...
mula pun natural tanpa make up...
balik umah sibuk la alesha bercerita dekat semua org dia jumpa uncle farid kamil..
beria2 mintak hp nak tunjuk gambo..
sedangkan masa betul2 jumpa senyum pun tak nak..
FK nak dukung pun malu..
FK nak salam pun malu..
hampeh dot com tul...
perangai sape la tu anak...
*TDDMKA*

10 memo menunggu dibaca:

Zue AnnaLeeya said...

sonotnya alesha jmpa uncle FK...
tp malu2 miau erk... huhu...

sempoi jer DD tuh kan???
cantik wlupon tak mekap...

mummy_ayu said...

wah jumpa Farid Kamil ngan Diana lagi..best2...

Lily@MamaZaraZareef said...

kak su..husbnd kak su nmpak cam berisi sket ek..ke pndangan mata sy jek..hehehe..n baru perasan alesha potong rmbut pendek..dh tak jadi dora dah..hehehehe

SM79 said...

wah syioknya........ alesha sonok la tu............

fham5579 said...

ni raya ke brp ni DD p raya umah FK tu? Alaaaaaaa rugila alesha ni...kalu x leh bgambar dlm dukungan FK pujaan hati alesha tu tau;..dia kan payah nk senyum

hajarus said...

wahhh dpt beraye ngan FK & DD...

Diana said...

jap jap...aku nih lombab bab nih...TDDMKA tu haper? hehehe...wahhh best beraya dgn selebriti, tapi budak2 camtu kot, nisa nak sgt jumpa Mickey Mouse (walau bukan selebriti) tapi bila bleh jumpa dia buat muka blur malu2...grrrrr...adik aku pi gak umah FK nih sbb kawan skolah ke mende...tapi seriously, aku tak kenal sbb tak tengok tv melainkan katun :P sungguh ampesss

*SiRibenMerah said...

hahaha.. alesha mmg poyo.. masa ai bawak jumpe bash pon dia nanges x hengat.. ntah ape2.. depan kita bising giler.. bila ada org lain x kenai, automatik jd penakut.. siap la umie, neh ada ciri2 first day kat skolah nak lari keluar kelas dah neh.. muahahahahahaha~

@e_da said...

akak...serius jeles gilerr ni..ai pun peminat no 1 FK tau..sampai rasa nak ajak hubby g open house dia kat alorstar nun.. hubby eida kata biar betul awak ni..

alesya nape awak lepas peluang..hihihi...lainkali ajak untie tau....

mama rifQy said...

nampak camm low profile je dd tuh!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin