Monday, September 5, 2011

Yang Paling Seronok Beraya :)

 My princess - Daniya Alesha...
seronok sungguh dapat pakai baju raya...siap request nak pakai tudung...
alhamdulillah..tudung tu bertahan sepanjang hari..sampaikan terlena pun dengan tudung...
tapi a bit moody di pagi raya..sebabnya malam tido tak cukup...
ralit main bunga api n mercun ngan papa n achik..
dah kul 12 baru nak tido..bangun pagi awal...
so mengamuks sket ahh...mujur time solat raya di masjid alesha a bit behave...
mula resah gelisah lepas org mula khutbah raya..
terus bawa keluar dari ruang solat lepak di compound masjid...biar dia berlari..
pastu masa menunggu nak ambil gambar studio pun alesha bising lagi...
sebab ngantuk....lama ooo q nak amik gambar...siap ada nombor giliran..
walaupun lama..tapi alhamdulillah..hasilnya memuaskan..dapat himpunkan 12 anggota keluarga kami...
by the time tgh hari dah terlentok dah lena alesha...sampai kul 4 ptg...
hahahahahahah.....

My prince Aisy Mifzal pulak...
as usual membuas tak kira masa...
letih ooi beraya ngan dia..
berlari sana sini..non stop...
memanjat lagi lah..sampaikan give up nak pegi beraya umah org..
tak senang duduk saya okay...
tapi apa pun...saya happy bila tgk kedua2 putera puteri saya happy di hari raya...
syukur alhamdulillah...rezeki duit raya diorang pun boleh tahan lumayan...
terima kasih kepada semua yang memberi duit raya...moga allah merahmati anda semua...
:)
 Keluarga kecil kami...
Tema yang dipilih kelabu cerah dan pink...
very soft walaupun yang memakainya kasar...hahahhaha...
and last but not least...wajib ada...
gambar berdua...:)
Semoga allah SWT berkati rumah tagga kami..
dan semoga kami dapat terus menyambut hari raya bersama2...hingga denyut nadi terakhir...

Saya rasa nak buat contest sempena birthday aisy ni...
agak2 dapat sambutan tak???
birthday aisy 15 september nih...
hurmmmm ;)


7 memo menunggu dibaca:

mama iris said...

cantik gila tema camtu......memang matching abes...baju alesha tu tempah ya?

Natalia (Yaya) said...

salam aidilfitri su...so sweet theme su n family pink ngn kelabu tu eyh...lesya n aisy pun segak je no...papa dia takyah ckp la..mmg ensem sokmo, maaf zahir batin su...klo trn putrajaya mari beraya ke umah yaya eyh, kirim slm kat nazmizan gak..take care..

Zue AnnaLeeya said...

cantik kaler baju tuh...
akak tak pnah pakai lagik kaler gini...
lgpon klu kaler pink tuh, somi akak awal2 lagik takmo... huhuhu....

watla contest tuh su...
Insyaallah dpt sambutan...
nnti akak join erk... ehehehh...

slmt hari raya buat su sekluarga...

mummy_ayu said...

setuju.....memang sweet combination pink + kelabu...comelnya anak dara Sue..bukan main ayu lagi bertudung..

buat la contest, mesti ramai nak join tu... :-)

Diamilikku said...

nurul : akak beli kain sari 5 meter lebih kan...dapat baju akak sepasang..baju kurung moden kat alesha sepasang..n jubah satu untuk alesha...:)

Yaya : insya allah..kalau terturun putrajaya su cal yaya k...

Kak Zue : alahh mizan pun pakai sampin je kaler pink...tu pun last minute jumpa hehehehe..

Ayu : dia memang mintak nak pakai tudung...so cubaan berjaya lah kiranya...:)

Lily@MamaZaraZareef said...

yelaa..cantikkkkkk sgt teme kelabu-pink tuh..n alesha so sweetttt bertudung..Zara pon 1st time arituh nk pakai tudung..tp utk raya pertama jekla..raya kedua n setrusnya, bukan setakat tudung, baju krung pon tk mau dah sbb sibuk nk melaram ngan dress raya pulak..=p

Yan said...

yg same ngan kite... kelabu jekla..
qis dah dibelikan gak tudung.. tp takleh pakai.. tak muat wlupun dah dipinkan... pasal nampak anak rambut dia.. anak tudungnye tak bli plak.. so tak bertudungla dia tahun ni..

nak wat contest??? sila2...klu contest anak2..bule gak joinngg

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin