Thursday, December 1, 2011

EXCLUSIVE hanya untuk .......

Bismillahirrahmanirrahim....
Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani...
setelah sekian lama saya tak buat entry blog...
disebabkan beberapa masalah...
kini semuanya telah kembali ke asal..
dan untuk entry pertama bulan 12 nih...
saya nak letak gambar2 eksklusif dan terkini permata hati saya...
heheheh xclusife lah sangat kannn.....


MY PRINCESS SS - DANIYA ALESHA

Alhamdulillah...puteri saya semakin membesar dengan jayanya...
7 Disember ni genaplah usia Alesha 3 tahun 6 bulan...
Dan insya allah....awal Januari depan akan memulakan sesi persekolahan..
saya dah daftar semua dah...cuma uniform sekolah je belum beli lagi..
she's so excited pasal uniform sampaikan dekat semua org dia bgtau..
baju school kakak warna purple...:)
Cuma satu masalah saya ialah princess nih tak suka sayur...
jenuh nak menyuruh makan sayur...
payah sungguh...tapi tak leh kata apa..sebab menurun dari ummi dia jugak kann..
any suggestion kengkawan ??

MY HERO CC - AISY MIFZAL

 My hero nih pulak....alhamdulillah semakin membulat pipinya..
bulan ni genap lah usia Aisy 2 tahun 3 bulan...
Disebabkan kakak pun dah nak masuk school..
maka si adik pun dah beria2 mintak nak masuk school...
dan memandangkan kami juga insya allah akan berpindah ke kediaman baru tahun hadapan..
makanya Aisy juga akan mula ke nursery lah...
cuma bezanya adik takde uniform...
hopefully semuanya berjalan lancar..memandangkan Aisy ni agak melasak..
risau jugak nak melepaskan awal2 nih...

 

Inilah chenta hati saya...
bila duduk sebelah2 macam ni...
nampak macam sebaya jer...
ini menandakan adik sudah semakin membesar...
hopefully both of them akan membesar dalam suasana kasih sayang...
cuma yang kelakarnya...
nama manja kakak sekarang is BABY...dan Aisy pula membahasakan diri dia ABANG...
apakah??? hahahahhahaha

*ummie heart both of you*


5 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

cantik dan hensem... wahh dah nak sekolah dah.. kejap je kan.. pas ni adik lak sekolah

Lily@MamaZaraZareef said...

kak su..gmbar terbaru alesha ke tuh..nmpak lainnnnn sgt muka die..org nk skool dahlah katekan..nmpak dh besar pjg dah..hehehe..zara plak lom skolah lagi..taun dpn sok umah bbsitter lagi kot..huhu

nway, mmg dh nmpak sama besar dh alesha ngan aisy..mesti kak su dh rindu sgt2 ngan bby kecik lagi kan..=p

chEntA said...

ari tuh mse kt KFC Kangar igt dpt la tgk alesya dgn aisy secarra live tp,tak berkesempatan pulak..heeee..

Diamilikku said...

Eida : kejap je eida...rasa rindu dengan zaman baby diorang..skrg dah petah bercakap..

Lily : haah gambar terbaru :)...tu lah rindu ngan diorang zaman baby dan rindu baby baru jugal ;p

Chenta : heheheheh...nak buat mcm mana...takde rezeki kan....

iEtaFAkyR@ said...

sedar tk sedar anak2 ni dh injak dewasa. esok2 hilang di depan mata utk bina hidup masing2... life! :(

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin