Thursday, December 1, 2011

Kembar Kecik :)


Assalamualaikum...
Salam pagi Jumaat semua :)
Pagi ni elok kita mulakan dengan Al-Fatihah...
mendoakan buat Nabi Junjungan kita Nabi Muhammad SAW dan semua yang dah pergi meninggalkan kita...(termasuk arwah mama saya)...

Al-Fatihah........
(Amin...moga semuanya ditempatkan di kalangan yang beriman hendaknya)

Okaylah...hari ni saya just nak tayangkan gambar saya masa kecik dulu...
masa ni umur saya dua tahun kot...
masa tunjuk gambar nih kat alesha...tau tak dia cakap apa??
 

"nih kakak ni...nih kakak masa kecik2 kan ummi"...

hahhahahaha..bila cakap nih ummi..baru dia malu2 sendiri...
Tapi betullah...bila saya tgk gambar2 lama saya..memang alesha banyak mewarisi saya..
adoi la...org2 tua2 ada kata..
kalau anak perempuan ikut wajah mak...nanti panas dan selalu tak sehaluan..
betul ke???



9 memo menunggu dibaca:

Aleeya (Yaya) said...

ha ah kan ..de gak dngo org tua2 ckp gitu..beso da lesha..skrg da kurus heeheh kecik2 dulu bam2 sket..

Qhaifa Nur said...

salam singgah

saling tak tumpah....

jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

IbuAunis said...

sebijik! :)

chEntA said...

muka saya pun sebijik dengan mak mse kecik smpi lah dah besar..kalau dkt2 tu mmg mcm muka yg difotostat lah..hehehe..erm..ada dgr jgk psl panas dan tak sehaluan..erm..tak taw nak ckp..myb betul,myb tidak..=)

SM79 said...

sebijik no hampa 2 beranak... ada jg dengaq org tua2 kata lagu tu... cam anak aku syamim sebijik abah dia.. hehehe

Dalila Hamid said...

mmg muka fotostet.... sebijik sama... org zaman skrg cakap la.......... hhee

yang jauh di sana said...

tak pa haih sebijik tu membuktikan alesha memang ada dna hang...hat dok kata panas la panas baran la dengki la tu anak tak serupa...macam aku ngan adik beradik aku la...muka rojak...campur mak bapak....kalau dok sebelah2 memang tak kata adik beradik....muahahahhahahahaha....tapi esok2 kalau anak comey and lawa...tuh soheh ikut aku :p

hajarus said...

a'ah la kak... same... like mother like daughter.. tomey... :D

Diana said...

kikiki...aku slalu dok rasa alesha ni ikut mizan walau hang dgn org dok kata ikut hang, tapi gambaq ni membuktikan...hahahahahha...sebijikkk

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin