Wednesday, December 21, 2011

Sumpah tak minat Apex...tapi saja....

Boleh tak nak buat tajuk gitu?? hehehehhehe
apa yang tak minat...dan apa yang saja...
sampai bersumpah2 bagai nih....
yang pasti sumpah ni sumpah boleh pakai..bukan sumpah yang dipaksa2 dan berlakon2 sumpah ye...

Okaylah...awal bulan 12 ni kan saya dua kali travel ke KL..atas urusan rasmi pejabat...dan kedua2 kali itulah saya terjumpa selebriti...selebriti sukan dan jugak artis komedi...sumpah saya tak minat pun diorang nih...tapi sebab diorang nih glamer dan ramai peminat which is among orang2 yang disekeliling saya...so saja je lah ambik gambar..dengan niat nak show off - boleh??? Ya Allah ampunkan dosaku...heheheheh :)


Nih la insan2 glemer yang saya jumpa....
Nabil Raja Lawak dan dua pemain bola Harimau Muda yang paling glemer untuk season ni...
Siapa lagi kalau bukan FahmiApex dan Nazmi Faiz...
saya tak minat pun dua2 player ni...saya minat player lain...tapi mcm yang saya kata tadi..saja ja bergambar sampaikan ada org hantar sms "kakak bukan minat pun dia..." hahahahahhahaah.
dah memang suka menyakat orang nak buat macam mana..gunakanlah kesempatan yang ada...
so kepada peminat mereka bertiga..layankan gambar nih jgn marah yerrr :)



3 memo menunggu dibaca:

mama iris said...

bkn akak minat nabil ke masa ML aritu?

hajarus said...

hjr suke la jugak kat Nabil... tp most pade lawaknyer... hehe...

tp nak tau jg akak jumpa diorang kat mane ni... :)

Aleeya (Yaya) said...

wahhh jumpa atlit...sama la..tak minat apex..pun tak minat nazmi..tp minat nazmizan hehehe, tp yaya ttp respect dia n nazmi, dorg pemain berkaliber kan..=)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin