Thursday, January 14, 2010

24H 7D

First of all thousand appology to all my fwen...
Maaf sesangat tak sempat nak update...
Rutin mingguan saya agak pack since we are now hosting a big event..
Festival Filem n Video Pelajar Malaysia (FFVPM)..
banyak sesangat yang nak dibuat dicampur dengan meeting dan aktiviti sampingan lainnya..
last weekends my hubby balik Dungun bersendirian sebab ada urusan peribadi..
so terpaksa la saya kelam kabut sorang2 tambah2 lagi Aisy ada appointment check up 4 mths...JUmaat balik umah abah....(Lepas keje)..Sabtu seharian berehat di rumah..n Ahad...Pagi2 lagi dah bangun bawak my hensem lil boy gi klinik..alhamdulillah dah 7kg dah my son skrg...

habis check up balik umah abah..lepak2 settle kan report then bergegas lunch sebelum gerak balik perlis..
Sebabnya saya ada meeting petang tu dengan wakil2 FINAS...
Both kiddo ditinggalkan dengan mama n abah diorang....
Sorry ye sayang...umie mu sibuk..huhuhu



Alesha yang sangat rajin mengemas dan menyapu umah owan..ke sana sini dengan penyapu..
last2 masuk kete otw balik perlis....zzzzzzzzzz ketiduran..
senang banyak saya coz dua2 tido...dapatlah saya memandu dengan best...



Balik umah abah juga kali ni dapat saya menyempurnakan keinginan makan ikan pekasam..
bonda masak gulai kepala ikan..saya goreng pekasam...NIKMAT....puaiiihh hati....

**Minggu ni sangat sibuk..Festival start hari ni...malam ni ada dinner (Raja Perlis n Raja Perempuan berangkat hadir)...esok pagi perasmian FFVPM7...petang n malam rehearsal for Majlis Anugerah FFVPM7..
Sabtu Malam Anugerah...(ada artis hadir antaranya Rozita Che Wan, Lisa Surihani n Jehan Miskin)..
Sunday saya perlu ke Kulim ada mesyuarat di sana...(mimi hang tak mau jumpa aku ka???)

Dan Isnin bermula rutin minggu baru.....




11 memo menunggu dibaca:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

ikan pekasam makan ngan nasi panas
perh..sedap xingat dunia..lazat
heh',buat saye teringin tau tak?
kasi beberape eko bole?
hehehe

Diamilikku said...

Cik Aida....kalau ada di Perlis boleh saya bg...member opis yang jual..hehehhehe.....

ietafakyra said...

ini entry buh ikan pekasam sja nak layoq! sat...raya cina aku balik mmg aku update baper pinggan aku mkn nasi n ikan pekasam kaw!! abah aku buat...jaga hang sone...jaga! ihihhihii

lily azliyana @ mama zara said...

huhuh..mmg sungguh2 bizi ni kak su..tkpea, dua2 prince n princess pon bukan main behave lg..memahami kesibukan ummi diorang..hehe

oh..sungguh tembam si aisy..geram tgk pipi boolat die..=D

Diamilikku said...

ieta : aku ada sepeket lagi dalam peti..ada kot 10 ekoq..takdan nak masak apa pun lagi...hahahahaha...dan hang balik raya cina aku dah makan berekoq2 dah la masa tu...

Lily : tu lah....nak buat entry cuti2 untuk contest lily pun tak de masa...huhuhu...aisy memang mbam2...kannn

Mimi Sharif said...

patut la lama xup-date....
byk kja rupanya...
sone, kebetulan lak aku balik alor staq weekend ni, sepupu aku bertunang kt Tmn Muhibbah...
aku pn teringin nk jumpa kwn2....

Diamilikku said...

mimi...kat taman muhibbah?? huhuhu umah abah aku tuh.....anak cikgu faridah ke weh

Naddiea said...

sedapnya...sone,nk kirim kat hang ikan pekasam buleh ka??

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

hahaha shepah dah mengutarakan keinginan mkn ikan pekasam.

sone nnti kim salam rozita che wan and lisa surihani.

Dj Epoi said...

Wowwwwwww.....

Gua perasan....GUa sorang jew kan....kaum Adam yg selalu meninggalkan komen kat blog nih...hehehehehehh

Alesha....dah pandai berkemas....clapx3
Gua sker tgk rambut dia dah panjang lanih....

Ikan Pekasam......makan ngn pulut arrr best!!

Mrs SM said...

penatnya...full activiti..
aku pun start keja on 18 jan ni
sure keja bertimbun punya..
rasa letih siap2 sblm msuk keja..
hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin