Saturday, January 23, 2010

Gud Bye .......................... Sawaadikarp.........


apa yang gud bye tu???
GUD BYE DIET ku...berada di Thailand...syorga makanan...
i have to say YES to all the food....adoi la....Sapa bleh tahan...tgk makanan sumer menyelerakan.......MENTOR...jgn marah PROTEGE naaa....iman tak kuat lagi nih...
Baru beberapa jam di Hatyai....tgklah makanan2 yang dah masuk ke dalam perut saya....pagi tadi makan nasi lemak ngan mr papa kat Perlis...then tak lunch terus masuk ke Hatyai....sampai hotel check in...langsung tak makan apa...kul 7 dibawa makan ke sami's kitchen...memang makanan sangat SEDAP....tapi tak taulah kalau disebabkan lapar sangat kan..yg tak sedap pun kata sedap...hehehehehDaging goreng....ikan masak cabai...ulam n sambal belacan...ada ayam lemon....udang butter...aduhhhssssssssss..sangat sedap....hasilnya..................
.
.
. Taraaaaaaaaaaaaaaaaa

Licin you.................hahahahahha...dah le table nih sumer pompuan ok......dah habis makan kat situ..naik bas balik terus gi ala2 uptown...pusing2 jalan2.....nampak plak stall jual pelbagai jenis makanan yang memang takkan boleh miss....terus order semangkuk kueyteow sup....ada kawan order pulut mangga, cakoi, burung goreng...so cubit pi cubit mai...ngappppppppppp masuk mulut...TETAP okay.....memang tak boleh diet lah....takpa...tiga hari ja....ahad nih balik...ISNIN terus "nawaitu saumaghodin"...harus ku puasa direct seminggu.......

** malam esok katanya makan kat restoran tepi tasik plak.....MAKAN lagi...........wink wink**


14 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

adik!!!
misss u so much!!!
and i love your prof pix with mije on FBook.It's so lovely dear...

and, without going to hatyai..looking at the pics of the food - i can already say 'goodbye' to my diet hu hu hu...sangat mengancam!!!

take care darling and pls hug + kiss your beautiful babies for me.

Baby Lyana said...

wah wah..sedapnya..lupakan diet tu.. hehehe...

p/s: ni kata2 org yg tak bleh diet!

ietafakyra said...

makan jer! apa lak diet2 nih...sedap tuuuuuu weeiiiii, wajib sgt menghabiskan segalanya! hihihihii...

Mimi Sharif said...

wei... aku terliur wei...
kecoq ayaq lioq....

Diamilikku said...

Kak Maria : miss you too sis...huhuhu..bila sis nak aktif balik facebooking n blogging...come on sis....tu lah...syurga makanan kat sini sis...memang tak leh nak diet...huhuhuu..

Kak Shaf : sone pun tak mau diet sangat...diet main2 ja..sebab ieta slalu duk tunjuk gambaq dia kurusss..

Ieta : tq mentor...i like...

Mimi : mai la sini..hari tu hang masuk dini dah kan dengan hubby hang...teruih ja mai hatyai..tak jauh mana pun

Diamilikku said...
This comment has been removed by the author.
marinahunny said...

waaahh sedapnye...hmmm kena g thailand nih..

Azure said...

alahaii...pulut mangga tuu....isk

Naddiea said...

sone,makan selalu buleh n sihat.satgi kalo dh sakit teringin apa pun x bule.take care!

Dj Epoi said...

Sue!!!

Tak pernah sekali ponk Gua menggunakan perkataaan yg kasar2 kat sini.....tapi kali nih....!!

Sue HANG jahat betui noooooooh!!
HANG tak kesian ker kat kawan2...
Awatnya yang HANG dok layorrrrrr gambaw2 nih semua nih?

Haihhhhhhhhhhhh!!!!!

P/S Daging masak aper eik?

Dj Epoi said...

Sue !

Suzila Zainal tuh ada blog tak?
Saja nak link kan blog dia...
Cari tak jumpa pon...

Tq

d u r a said...

Sone..hang saja ja wat kawan2 terliuq..
sedapnya wei..teruih lapaq aku tengok gambaq ni. kalau depan mata tak tau la, harus pinggan aku lagi licin dari pinggan hang...mmmph..

Diamilikku said...

marina : sila2...mai2....saya bersedia jadi tourist guidenya..hahahaha...

Azure : tu lah pasal...santan dia berkilat sangat2...sungguh menyelerakan..

NAdd : tu lah pasai...tumpang sihat no...hari last makan pulut ayam...marvelles ok...

Bro DJ : hahahahahha....saja ja suka2..nak suh kawan2 pi jugak..tu yang duk layoq..suzila zainal tu sapa bro??

Dura : hang teringin ka?? jom2 kita pi...

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin