Saturday, February 20, 2010

Laju Laju Lagi

video

Aisy genap lima bulan 15 Februari lalu...
alhamdulillah...membesar dengan sihat dan semakin keletah...
Berat aisy dah mencecah 7.5kg ketika ditimbang pada 16 Februari lalu....sehari selepas genap lima bulan...dan aisy dah menerima suntikan complete...sebelum suntikan seterusnya masa umur setahun....alhamdulillah..saya happy sangat2 dengan perkembangan aisy...
sangat cepat progressnya as compared to kakak...
mungkin sebab aisy geram duk tgk kakak aktif ke sana sini..
dan dia pun sama naik excited nak ikut apa yang kakak buat..
tu yang lebih rajin berusaha...
terbaru aisy dah berjaya menyulur2...kalau diletakkan di tgh ruang rumah..
aisy boleh menyulur sampai ke pintu sliding door depan rumah...
memang aktiflah...that's y berat cuma naik 500gram je dari bulan lepas...
pagi tadi..mr papa gi training kat stadium..
so saya spent masa saya ngan budak2 dua org nih...
excited kami dua org alih2 kan kotak love2 tu (mr papa bagi hadiah anniversary) nak suh aisy kejar...memang sangat enjoy tau...
so kawan2 silalah layan video ini yer...
salam...


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin