Friday, February 19, 2010

wahhhh tak sangka wehhhhhhhh


hehehhehe...sekadar gambar hiasan yer kengkawan...
saya baru balik bercuti menyambut anniversary dengan hubby tercenta..
balik2 check komen ada msg dari sha @ mama qistina ucap congrats saya menang contest look alike anjuran Mama Airis......sila KLIK SINI untuk entry menang saya yer...
Memang sungguh2 tak sangka...hahahahha...macam tak percaya pun ada...
alhamdulillah...rezeki anniversary...walaupun hadiah dapat kat alesha kannn..tak kisah la...
Thanx to mama airis yer...ni first time saya menang contest...
memang di luar jangkaan saya lah....
Syukur sekali lagi....
nak tgk hadiah yang saya dapat ker???

.
.
.
.
.
.

Beg hello kitty yang sangat comel..
sesuai la untuk alesha kann..
pas nih confirm beg barney's n fren akan jadi milik adik...hehheheh...
Thanx again mama airis...suka sangat2.....syiokkkkkkk

8 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

Kak su..many2 congratssss!!! bestnye sesekali masuk contest dpt plak rezki menang kan..ni menang tpt pertama la ni yek..rezki alesha dpt beg yg cumei tuh..=D

Diamilikku said...

lily : no 2 je...hehehhe..tempat pertama memang tak dinafikan sangat2 seiras

ietafakyra said...

wah! sudah terang lg bersuluh... apakah... ahahahaa... congrats la weiii..

SYAbAR said...

tahniah2... memang ibu anag teramatlah sama rauk wajahnya...

@e_da said...

congrats kak su n alesha.. mmg dia potostat kak su pun.. hehehe

d u r a said...

congrats!
memang bertuahla hampa anak beranak ni.
dah memang seiras kan..
congrats again!

p/s: gambar kat atas tu mcm ada simbolik aje..
jgn2 hujung tahun ni bertambah lagi family baru hehe..:)

mama_iris said...

time kasih sbb suke hadiah tu...tunggu auntie nurul post ye alesha...mmmuuaaaahhh!!

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

mmg la confirm menang. kalau takat tertukaq gambaq pasport x dak org perasan langsung. anak ummi btl...congrate wey!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin