Thursday, February 4, 2010

Me - Mykid Look-Alike Contest"

Me - Mykid Look-Alike Contest"

syarat2 penyertaan:
Penyertaan terbuka kepada blogger yg ada anak...anak tu mestila berusia antara 0 hingga 12 tahun...

  • bg yg blom jadi follower.....jadi la follower mama_iris. kalau dah...ok la....(DONE)
  • buat 1 entry khas utk contest ini yg mengandungi gambar anda dan anak yg seiras dgn anda..... (kalu boleh dekatkan kedua2 gambar supaya senang utk dilihat keirasan itu) (DONE)
  • tinggalkan link anda di bahagian comment entry ini... (ini utk track back korang nye link..) (DONE)
  • letakkan banner di sidebar menggunakan gambar ini.. (letakkan link entry ni kat banner tu ye..) (DONE)
  • tarikh tutup penyertaan adalah pada 5hb Februari 2010....lepas tarikh ni,penyertaan ditutup...dan juri2 mahu menilik satu persatu gambar....(SETTLE)
  • pemenang akan diumumkan pada 14hb Februari 2010.. (tak ada kene mengena dgn valentine's day ye.....aii x sambut..)
Dah lama saya tak join contest..
tetiba visit blog mama zahra tadi...terjumpa contest ini..
ANJURAN MAMA IRIS
hurmm terbayangkan komen kawan2 yang saya ngan alesha sangat seiras..
so terasa nak mencuba nasib untuk contest nih..menang alhamdulillah..
tak menang pun takpe...sekurang2nya..alesha tetap anak saya..
hadiah dan anugerah yang paling istimewa dah tu...tul tak???

So inilah gambar yang saya pertaruhkan...
me n my doter Daniya Alesha..umur 1 thn 10 bulan....
harap2 menepati lah semua syarat yang ditetapkan yer...

11 memo menunggu dibaca:

Naddiea said...

buleh menang..insyaallah

@e_da said...

ada harapan menang ni kak su.. sebijik sebagak.. heheheh

lily azliyana @ mama zara said...

Gud luck kak su n Alesha..moga ade rezki menang..manisnye alesha bertudung, macam umminye juga..=D

aramis2177 said...

gud luck dik..tp mmg ada chance menang nih! kalau kak farah jd judge kompom menang!huhuh....
dik, awak dh nampak kurus laaa...... :)

Diamilikku said...

nadd, eida, lily : thanx yer..amin....

Kak farah : kak farah buat la contest mcm ni..pastu kak farah pilih sone menang..bagi hadiah best2 dari jeddah boleh?? hehehhe...btw sone nampak kurus??? illusi opttik jer tuh..berat duk tak turun2 pun

@>--ummi zahra--<@ said...

gud luck..memang sangat seiras..

mama_iris said...

sori ye..penganjur lambat respond...
internet wat hal pastu anak saya plak x berapa sihat..
thanks sudi join contest saya...

good luck ye....

MariaFaizal said...

Aduh...comelnya baby Alesha & umi nya..soooooo sweeeeeet.....:D

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

waa.. mmg seiras..!
tahniah mama alesha.. awak dh menang !!.. :D

mama_iris said...

mama alesha..
nanti bagi alamat,nama penuh,no henfon..
check latest entry ya..

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin