Sunday, February 21, 2010

Nak Pi Aman........


Sian sungguh dengan anak2...
umie sungguh2 takde masa..huhuhu..rasa sedih sangat...umie kena pi KL..tinggal anak2...
dah le mr papa bz duk train students untuk masum..pastu last weekends papa plak pi KL bawak students compete..umie weekends sibuk berkoir...(Ye saya seorang penyanyi koir yang hanya miming)..hahahhaha...pastu bz ngan minister visits..memang takde masa untuk anak2..sian sungguh haiihhh...alesha tak habis2 duk sebut..umie nak pi aman...umie nak pi main lide (slide)...
umie jom aaa...nak wimmm (swim)....last2 bawak jugak la..
puaih hati dapat tgk alesha main...minggu ni sibuk lagi...kejohanan olahraga pulak...
minggu depan anugerah seri gemilang (menghargai staf2 yang cemerlang gemilang dan terbilang)....lepas tu nak balik tganu..my bro in law's wedding....huhuhu..
agenda bulan 3 yang sangat penuh....
mood nak blogging pun takde.....haiiisshhhh..




6 memo menunggu dibaca:

mama_iris said...

sian nya si comel tu...takpe..nanti dah habis semua kesibukan tu...spend masa dgn your kids,p holiday lg skali ke..apa salahnya...

lily azliyana @ mama zara said...

nnti aisy dh besar sket msti seronok alesha ade kawan main kan..hehe..

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

baru baca tajuk entry pun tau dah kata tu ayat alesha nak pi taman. mmg la wey, zaman skrg suma org sibuk sgt la rasa. aku pun byk kerja tertangguh.xdan settle ada pulak komitmen lain menunggu..haih...

Qistina's Mama n Abah said...

uii mak ai..skrg ni punyalah malas..berganda2 kan sue...sama la kita. Bersawang2 blog!

Naddiea said...

busy sungguh aiiih..sama la aku pun.nak update blog bercinta sungguh.

@>--ummi zahra--<@ said...

zahra pun skrg ni dok asyik nak main slide..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin