Wednesday, February 23, 2011

Anak gadis saya

Lamanya rasa tak tepek gambar anak gadis saya di blog nih..
so kebetulan malam ahad hari tu ada sambutan CNY students di Dewan Kapitol..
saya bawak anak gadis saya gi sana sama2...pakaikan cheongsam..
yang menjadikan dia antara tarikan di kalangan students Cina..
hehehehhe...dah mula majlis mula terasa lapar..so kitorang gi lepak kat cafe sebelah dewan..
order2 makan...
punyalah lama...
sampai bermacam aksi lah alesha posing untuk ummi dia..
daripada mula excited sampai keboringan tunggu makanan lambat sangat...
Jom layan gambar je lah ehhhhhhh....Nih mood tgh ok2 sikit...nak berposing lah jugak..
tapi tak banyak pun...
saya rasa dia dah besar sungguh la..dah le tinggi...
tak macam budak nak masuk 3 tahun...
semua ingat dia dah 4-5 tahun...dengan kepetahan mulut lagi...
sangat lah ramah tamah like papa....

Nih aksi2 dah mula kebosanan..
tunggu air lum sampai...makanan pun lum sampai..
tensen kakak...hehehhehehe...
Last memang dah start buat perangai dah...
memang dah bosan menunggu..lepas gambar nih snap..
dia mula turun dari kerusi main2 kat kawasan tu..
lepas tu langsung tak nak makan..
mulut dah mula merengk2 manja..
ummi kakak ngantuk...nak tido...
haishhhhhhhhh...nih la padahnya tak tido siang..
kul 9 lebih dah ngantuk nak tido...


7 memo menunggu dibaca:

mummy_ayu said...

comelnya kakak pakai cheongsam...cute..
sama ngan Ian, kalu tak tido siang..banyak je ragamnya...

@e_da said...

cantiknya ceongsam tatak.... boleh pinjam.. memula mmg duduk elok kan.. lama sket je siap la bersilat.. ehhe

Diamilikku said...

ayu : cuba pakaikan iris cheongsam..mesti lagi comel..dia kan putih gebus..

Eida : tu lah cabaran ada anak kecik gi makan kedai kan

lily azliyana @ mama zara said...

sweetnya alesha bercheongsam...=D..skang dh pndai makin posing lah die..suke2x..=p

iEtaFAkyR@ said...

wah! anak dara 1malaysia nih. very the kiuttttt. fink kaler lagik!! mmg dh besaq panjang pun anak dara hg weh. dia tk mintak adik lg kah? LOL...

Diamilikku said...

lily : tu lah..baru suka nak posing..hehehehhehe....

Ieta : kuangjaqqqqqqqqqqq...dia tak mau lagi...adik yg ada pun dia suh tinggai umah mama dia...dia ja boleh balik ikut ummi ngan papa..cenna?

aramis2177 said...

wahhh kakak alesyaaaaa....ngan cheongsam dia...comei aiiihhh!!!mcm2 memek muka dia buat!!! hehehe....comei!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin