Friday, February 18, 2011

SURPRISE kami.....


Assalamualaikum semua...
lama sungguh saya tak bersiaran...
sebelum nih saya post gambar tanpa cerita..saya tak tau apa prob akaun saya..
tak boleh nak update entry langsung...click je new post..loading kemain lama...
lepas tu terus page not found..rimas..so hari ini..finally boleh bercerita..
walaupun entry nih dah ada komen..cuma saya nak tinggalkan jugak cerita..
untuk kenangan di hari tua...hahahahahhaha...

Tahun ni anniversary keempat adalah paling tak best lah dalam sejarah...
baru 4 tahun kawin dah macam nih..
belum 40 tahun...huhuhuhuhu...
disebabkan kesibukan yang melampau2...saya tak sempat celebrate...
cuma yang menjadi kenangan adalah SURPRISE...
masing2 cuba buat surprise...
dan seperti biasa..surprise saya memang tak dijangka mr papa...*wink wink*..
Ni lah SURPRISE saya...homemade coklat yang bertulis HAPPY ANNIVERSARY SAYANG...
saya tempah ngan kawan sekuliah saya...
so kebetulan during our anniversary tu ada majlis rasmi universiti..semua staf kena gi sana..
so saya pesan kat kawan saya ni..bawak coklat gi sana n pass terus kat mr papa..
dan nak jadi cerita..allah memudahkan segala2nya...
kawan saya kebetulan jalan nak masuk dewan..berselisih ngan mr papa..dan mr papa ngan ramah mulut menegur...
hai bawak coklat nampak..nak bagi sapa..bg abg mizan ke...
heheheheheh :)
terus kawan saya jawab ye..untuk abg mizan..
dan mr papa gelak la ingatkan budak tu gurau...
sekali kawan saya balas...
memang untuk abg mizan..hr ni anniversary abg mizan ngn kak su kan..
so kak su suh bg coklat nih...
laallalalalalallala...merah muka hubby den menahan malu...
SURPRISE sayang...happy anniversary...

lepas tu mula la duk msg saya..
thank you bagai kan..
kerap sungguh msg...dan saya pun tak menduga dia nak buat surprise...
last2 member penat menunggu kot...
terus tanya...

"Love tak dapat ke surprise abg?"
"surprise apa?? " ngan blurnya saya tanya..

"Cuba check handbag Love..abg letak kad dalam tu.."
tadaaaaaaaaaaa...
nih la kadnya...Surprise tapi kena bgtau..nak buat mcm mana..
wife tak kelebet handbag gitulah..kalau dia tak bgtau saya rasa dua tiga hari pun boleh kad terperuk dalam tu..handbag besar..khazanah banyak..tak penah saya peduli...
sian hubby...
*wink wink*...
anyway..thanx ye sayang...

Nih je lah sambutan anniversary kami2..takde candle lite dinner..
takde holiday...huhuhuhuhu...
apa2 pun..
Happy 4th anniversary..
semoga allah meredhoi kita dan terus melimpahkan rahmatNya buat kita..
masih jauh perjalanan kita..dan semoga setiap langkah kita akan terus mendapat keredhaan Allah SWT.....dan kalau ditakdirkan langkah kita terhenti di sini..
Semoga Allah menyatukan kita kembali di SyurgaNya kelak...
Amin....

I heart you sayang....


12 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

mana kak su menyepi... bz ehhh

Diamilikku said...

kak su tak leh bukak blog untuk buat entry..huhuhuhu....tak tau nape..nih pun send gambar guna phone..ingat nak edit2...nanti lah bila dah boleh bukak

mama_iris said...

hehhe.....gmbr pon jadi lah....boleh la tu....hehehe

Zue AnnaLeeya said...

haahla... nape senyap jer su... bz sgt yer???

wati said...

lamanyer menyepi su....

marinahunny said...

hadiah anniversary ke su..? heheh reveal lah nak tgk ;)

yang jauh di sana said...

first anniversary aku masak bagai nak smabut...mr lobak leh silap tarikh...second anniversary sambut kt secret recipe sj...dua2 tamak haloba nk makan kek apa...semua nampak sedap...penyudahnya a few slices of cake kami baham muahahahahahha...tahun ni tak tau nk sambut mcm plak :p

Diamilikku said...

sila plan awai2..jgn jadi mcm aku..takdan nak plan sebab sibuk sangat...huhuhuhuhuhu

Natalia said...

homemade?mesti sedapppp :)) patot lama tak berhapdet...wt duplicate blog ni su kat wordpress okey...:))

iEtaFAkyR@ said...

heheheee... kdg2 tk terasa masa berjalan pantas sgt. rasa baru ja dok terjinjat2 intai hang yg "comel" terlindung dibalik hadirin masa pi kenduri kahwin ri tu. tau2 ja dh 4thn. epi anniversary fwen!!

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

lain kali mizan kenal letak surprise betui2 depan pintu bilik. kot mana pun mmg hang akan jumpa "surprise' hang tu. lawak hang sone. happy anniversary. semoga kekal bahagia ke akhir hayat.

wati said...

happy anniversary su..moga bertambah bahagia n kekal selamanya..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin