Thursday, February 24, 2011

Aktiviti Di Masa Bujang

Duk saja2 tadi terbukak FB..ada kawan post gambaq saya..
time bujang2 dulu...hehehehhehe...
so bila tgk gambaq2 tu teringat kenangan dolu2...
masa menjejakkan kaki ke utusan..saya duk ikut geng2 opis saya panjang gunung..
tapi takdelah kerap benor pun..saya kan sibuk...
merasa la kaki cramp semua almaklumlah tak penah lasak2 zaman sekolah or zaman kat U...
lepas tu penah jugak join grup diving..
hasil pujukan kawan baik saya ngan abg reporter utusan..
saya pun ke teregganu seminggu just nak amik lesen diving...
tapi takat tu ja lah..sebabnya saya takde masa jugak nak gi diving...
hahahahahahhahaha...lagipun lepas tu saya dah bertukar ke pejabat cawangan di shah alam..
beban keje bertambah sket plus dah ada hobby baru...
gi layan life band....giler syiok....
so gud bye lah aktiviti lasak nih...

Masa di shah alam jugak saya dapat peluang ikut trip ke sabah..
masa ni lah berpelung mencuba aktiviti underwater walking nih..
best gilos...terus duk teringin nak pi dive....
tapi dah mula menganyam cinta ngan mr papa..
terus la ke laut semuanya...
lepas kawin lagi lah...gud bye....
hahahahahha...
gambar sebelah tu pulak masa jejak kaki di tip of borneo...
hurmmm berat masa tu 58kg...
bila lah nak dapat berat tu balik...skrg duk tetap kat 64kg ja nih....
adoi la......6kg lagi sangat la susah nak turun dah.....hwaaaaaaaaaa..


5 memo menunggu dibaca:

marinahunny said...

nak wat cmne su, makin tua makin payah nk turunkan berat. saya pun 6 kg nak bagi turun ni..dugaan dungguh..hahahah

mummy_ayu said...

wah.sweet jer bila teringat zaman dulu2 kan..
samala..Ayu pun nak diet tak tau la mcm ner...

mama_iris said...

rindu gak dedulu selalu camping...=(

Natalia said...

best kan sue kuar masok gua pun yaya ske le sgt2 heheh, wah dive tu comel la gambo sue..:))

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

pic yg atas sekali tu alalalala comeinya...tingkatan brp budak ni?? hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin