Wednesday, February 23, 2011

my lil son...anak papa sungguh

video

hurmm...tak sure la pulak video nih yang betul ka tak..
tak dapat nak tgk dulu...
takpe try upload tgk ehh...
saya nak upload video aisy berlari..dari rumah saya ke rumah mama n abah diorang..
jarak antara umah kami 300m...
Aisy berlari dan terus berlari dan apa yang mengejutkan saya..
dia ingat jalan nak ke umah mama dia tuh...
saya cuma follow n tolak ke tepi kalau ada motor or kereta je..
tapi arah tu semua dia yang ikut kaki dia sendiri...
memang sangat mengujakan saya...
dan aisy berlari tanpa henti..stamina sangat kuat ok..
memang confirm anak papa..sprinter in the making kah??

apa2 je lah dik..ummi tak kisah adik nak jadi apa pun..
janji belajar pandai2 ye sayang.....

12 memo menunggu dibaca:

marinahunny said...

nmpknya anak2 su dua2 nak menghala ke arah sukan mcm papa dia..

iEtaFAkyR@ said...

wohoooohhoo! best!!

Diamilikku said...

marina : anak papa sungguh hat adik ni...serba serbi papa dia..

Ieta : adik hang pun best dapat coach macam hubby aku

SM79 said...

mmg sah anak papa.. cuma aku sereyau dia tersembam aja.... adoii dh la jalan tat....

mama_iris said...

amboi3..memang menokoh papa dia sungguh la nih...hehehe...

Diamilikku said...

SM : Aku seriau jugak tu yang aku follow...

Mama Iris : anak papa gitulah kan

Naddiea said...

mmg anak mizan neh...aleesha anak hang okay la tu.sorang satu.heheh..

Diamilikku said...

hahahahahha nad...masalahnya alesha anak papa time tidoq...aisy anak aku time tidoq....jadi kontras balik

yang jauh di sana said...

aku dulu kuat lari jgk tapi la ni lari lagi laju muahahahahahahahaha :p

aramis2177 said...

amboiiii...sakan dia lari nooo!! xtersadung lak kaki dia...kak farah plg risau bab tersadung kaki tuh laaa...tgk gaya dia lari tuh mmg ada tokoh ikut papa dia tuh!!!! hehehhee...

Natalia said...

pengganti papa hhehehe

Anonymous said...

next flying turtle...hhahhahahahahahahhaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin