Thursday, July 14, 2011


Alhamdulillah...
bulan Julai kami sekeluarga dilimpahi rezeki yang sedikit lebih...
makanya dapatla saya melangsaikan hutang pengajian MBA...
sebelum ni saya buat potongan gaji ngan majikan saya..
tapi skrg alhamdulillah...both me n hubby bebas dari bebanan hutang...
settle yuran cuma belum settle pengajian..
berdebor menunggu result yang akan keluar bila2 masa je nih...
huhuhuhu...
so...saya pun dah menipiskan lagi poket mr papa...
dengan membeli idaman hati untuk memadam item dari wishlist 2011 saya..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Alhamdulillah syukur sesangat...
saya dah ada netbook...yeayyyy...senang nak bawak ke sana sini nak buat assignment..
takde le berat sangat duk bawak lappy kesayangan tu..
so skrg lappy tu menjadi hak milik mr papa...
I choose furfle...
since my feveret kaler is furfle...
best best...thanx ye papa...
:)

**dalam hati berbelah bagi antara i pad dan netbook...tapi sudahnya go for netbook...sebab niatnya untuk travel dan assignment..titik.**




6 memo menunggu dibaca:

marinahunny said...

niat kena betul ye..hahaha kan melencong ke lain..beli utk wat keja..huhuhu

iEtaFAkyR@ said...

woohooo! best... mmg rasanya lebih selesa dgn netbook utk wat keje2 sekolah nih. ipad ni aku sendiri suka main2 ja, tk la paham benau function dia. cuma senang nk kilik. nipis n ringan. :D

Zue AnnaLeeya said...

kongsila sket rzki lebih tuh dgn org sini... hehehe...

Diamilikku said...

marina : nawaitu saumaghodin..ehh tu niat nak posa..heheheh

Ieta : tu lah pasal..sbb pk nak buat keje..*dulu belu lappy pun sbb pk buat keje..tak samapai setahun beli pulak netbook..camner?? silap2 i pad pun aku rembat gak nnt*

Kak Zue : boleh2 insya allah..akak meh ahh belah2 perlis ni..boleh kongsi2 bawak pi makan seafood..:)

mama iris said...

pas habes study boleh rembat ipad satu......best3....

yang jauh di sana said...

situasi hang terbalik ngan aku...memula netbook tu aku cadang nak rembat la sekali bila pakai rasa tak puas...suka lagi lappy yg maha gedabak tu...last2 azhar yg best pakai netbook baru :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin