Saturday, July 9, 2011

Din Din with Papa ...

Saya sekarang seperti biasa..menjadi single mom with two kiddo..
Semalam hubby saya aka mr papa dah berangkat ke Melaka..
untuk kejohan Sukan Universiti-universiti Malaysia..
He will be there for only 4 days...tak lama pung...
tahun ni saya tak pegi n tak masuk event..
So hari rabu malam tu before papa pegi...
papa bawak gi dinner western kat Sawaddi..
kononya lah kan...western ala2 je pun...
Adik since dalam kereta lagi dah bikin drama..sebabnya..
tak nak duk stroller n car seat..
tapi ummi kan jenis paksa..
so bolayan aahh..
letak je dalam stroller tu..
tu yang buat muka sebek...

Tapi bila air ummi dah sampai..
adik nampak potongan tembikai..
terus mintak n ok...
layankan aje...
lepas tu bila fries dah sampai..
lagi lah..adik makan sangat banyak cicah mayo je...
so tak nak..
takpelah adik..janji adik makan ummi happy..
yg si kakak pulak..biasalah..
drama feeling2 big gurl...

 Tgk ahh gaya amik gambar pun peace sokmo..
ala2 diva plak tu minum air...
sabar je lah...

Weekends ni akan dihabiskan di rumah Abah saja...
nak cari lappy baru...hoyeiiiiii








3 memo menunggu dibaca:

notti netti said...

wow ke melaka?..best tu......

yang jauh di sana said...

alesha ala2 model yg mls nk layan paparazi amek gambar hehehehehehehe...awat hang dera aisy dok lam stroller...sian dia....terus kurang hensem...

Lily@MamaZaraZareef said...

sian aisy kena paksa masuk stroller yek..zareef yg kecik tu pon dh mula tunjuk tanda2 bosan dok stroller..ni lagilah aisy yg dh bujang kan..hehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin