Friday, July 8, 2011

Dadek n Dikdik




Dadek Rizq yang makin cheeky...bikin ummi geram je tau...
duk ngan Aisy yang suka khenyeh...lagi la buat ummi geram..
Bangun tido pagi ahad saya dipenuhi dengan gomol dua2 beradik ni..
Daddy hantar dadek kat bilik ummi...daddy pi buat susu kan..
Aisy bila tgk ummi ulit2 dadek dia pun menjeles lah...
mula menyendeng2...tapi yg pasti Aisy sayang sangat dadek...
sokmo cium jer kejenya...
Dadek pada usia 8 bulan nih dah boleh berdiri sikit2...
dah menyulur laju...sekali lagi jumpa mesti dah boleh jalan..

Nih pulak gambar captured by my sis in law...
Masa ni dua2 dah mandi..
lepas tu Dadek kena kurun dalam baby cort..
Aisy pun sibuk jugak la nak masuk..
mula2 masuk sibuk nak memanjat keluar..
last2 boring tak tau nak buat apa..
baring je lah dalam tu..
Pasrah konsepnya kannn.. :)









1 memo menunggu dibaca:

yang jauh di sana said...

dadek cute...aisy hensem :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin