Sunday, July 10, 2011

Sesi Basah2 di Kolam pula

Sekali lagi aktiviti sebelum pemergian papa ke Melaka..
Basah basah diri di Kolam..
Both kiddo teruja dari awal sebab nak pakai swimsuit baru diorang..
baru beli masa gi KL weekend Getaway hari tu..
So tiap2 hari duk tuntut nak gi swim...
kakak ahh kecoh lebih..
dah disebabkan nak tinggalkan anak2..
papa pun bawak la gi swim petang Rabu lepas...
keterujaan sungguh adik main air..
masuk pool dewasa ok..
adik memang sangat berani n behave..
kakak mula2 main kat pool kecik jer...
tapi duk nak ikut papa jugak..
 Jeles sebab tgk adik seronok ngan papa...
macam2 kuak lah adik buat...
ummi plak yang naik takut..
ye lah dalam kan....
Tapi bila bawak kakak gi kat papa...
nak tau apa jadi??
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
hahahahahhahaha...sejibik macam ummi ok..
takut menjerit..panic..semua cukup...
padahal ada pelampung..
ntah apa2 kakak nih tau...
malu ummi *tak sedar ummi pun cenggitu*
sebab tu la ummi tak pandai swim sampai skrg...
hahahahahhahahah....





5 memo menunggu dibaca:

marinahunny said...

swimming la palin best su, cuba la kalu x caya..huhuhu blh main air..

yang jauh di sana said...

bleh bikin tummy flat tau...*teringat zaman dok kondo dulu badan mmg slim melim* huhuhuhuhuhhu...pas kawen toksah cerita la :p

iEtaFAkyR@ said...

hihihiii... mmg best dpt rendam2 main air. elok ajar anak dari kecik. moga sukses ya....

Yan said...

alaa samela kite tak tau berenang.. takat berendam je...
skang tetibe takut nak mandi laut.. psl klu laut arus tak menentu.. takut ditarik ke dalam... mau lemas nanti..

Diamilikku said...

Marina : memang best..tapi saya nih tak reti berenang..berendam2 je lah..

Eta : lepas nih suh mr lobak hang cari umah ada swimming pool kay...

Ieta : tu lah..skrg ni kalau boleh everyweek nak bawak depa pi swim..nak ajar so that tak jadi mcm ummi...

Yan : hehehhe..su setakat berendam2 je la berani

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin