Tuesday, March 23, 2010

Beautiful Blogger Award

Sebelum saya masuk entry yang serius...
saya nak tepek dulu award nih..
ada dua org yang bagi saya award nih..
MANJA dan EIDA MAMA MIKA
Tq yer untuk kedua2nya..terima kasih kerana menyatakan saya cantik..

Untuk menjayakan award nih..saya kena pass kepada 15 org..uishhh ramai tu...
nak kena list down nih...
1) Nila
2) Kak Syabar
3) Sha Mama Tina
4) Marina
5) Zue Analeeya
6) Sue SM
7) Faziatun Hanim
8) Ietafakyra
9) Eza
10) Kak Shaf
11) Kak Farah
12) Kak Tini
13) Mimie mama Zahra
14)Nurul Huda Mama Airis
15) My BFF - Sharifah Nadia

uishh penat nak memilih recepient...bukan yang lain tak cantik yer..tapi sebab saya gamble pick from blogger list ok...

Lepas tuh nak kena cerita pulak 7 perkara tentang saya .. hurm...

1) Cepat moody especially bila tention banyak keje
2) Suka makan nasi..sebab tu tak leh nak kurus2....produk diet sumer takleh makan nasi..end up tak beli ahh..sebab i can't live without nasi..
3) nak beli handphone baru....sebab handphone lama rosak dijatuhkan beratus2 kali oleh anak sulung dan suami...heheheh
4) duk menghitung hari nak cukup setahun (6 bulan lagi tu) sebab nak makan laksa homemade puas2...
5) duk plan something for birthday alesha dan mr papa bulan depan..
6) teringin nak jadi housewife masak n jaga rumah semua..tapi tau takkan boleh sebab saya bukan jenis yang rajin..ikut mood nak buat keje..
7) Ada banyak list barang anak2 yang nak dibeli..tapi duk tertangguh sebab tak ada masa yang sesuai nak pi shopping....

Sekian..tq





6 memo menunggu dibaca:

Baby Lyana said...

ohh dah lama taak tinggal komen! nanti akak tempek yer! bila2 mood rajin sampai..

Qistina's Mama n Abah said...

tq sue..tepek dah!

azam said...

tempekk jangan tak tempekk

Diamilikku said...

ajamz...sorry hang tak leh dapat..sebab hang tak beautiful...hehhehe...

Kak Shaf n Sha : bereh2...

@>--ummi zahra--<@ said...

sue..
mimie mama zahra tu kiter ker..?
huhuhu..

ietafakyra said...

uiishh..namaku ada juga. cemana ni nk main tempek2 award pulak. apakah konsep penulisan kali ni beb? aku tk advance mcm hg lerr...hiihhihi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin