Thursday, March 11, 2010

Marilah Bercinta.....


Bro DJ komplen dalam FB saya...la nih asyik buh gambaq anak ja..gambaq hubby takdak dah no..hahahahah...ish ish ish..kan ke saya baru tukaq profile pic kat FB..gambar terbaru kami berdua..bro ni saja tau...
actually saya memang tak banyak masa sangat skrg..nak mengadap lappy kat umah pun malam..tidoq awai ja keje...kadang2 bagi anak tido ngan saya2 sekali tertido..nak sembang bercenta2 suami isteri pun tak banyak masa...mungkin Allah kesian tgk hidup kami yang tak sihat..so semalam ditakdirkan kawasan perumahan di Kuala Perlis black out..masa tu plak saya duk ngadap lappy ni hah...tup2 ada cahaya lappy ja..semua terpadam..aisy tido dalam bilik..mr papa kuar gi beli susu ngan alesha...terus la amik hp jalan ke pintu nak tgk umah saya je ke..satu taman..oowhh satu taman upanya..terus amik phone...no mr papa di dail..
"syg kat ner..umah black out...beli lilin...balik cepat tau..takutt"
mr papa cakap ok ok ok...
bila dia balik pasang lilin semua..pastu aisy merengek..pegi2 tgk berpeluh basah lenjun dah...
kesian punya pasal..mr papa kata..bawak aisy gi letak dalam kete...saya pun sarung tudung (dengan baju kelawar)..masuk dalam kete...duk tak sampai 5 min..tgk mr papa kuar..masuk kete dia ajak pusing2..sy tgk baju di badan..mr papa sengeh..dia suh pi tukar...lepas tukar kami pun round2 la pusing..lalu depan umah pengasuh budak2 ni..sama gak black out..tapi alesha dah jerit2 nak kuar...(kebetulan sedara mama n abah dia datang..dia syok nak main dengan anak2 sedara mama abah dia..terus tak nak ikut)..takpelah..tinggalkan dia..kitorang pusing2 kuala perlis..gi ke tepi laut...nampak org jual jagung bakar...lepak2 sambil makan..bercenta2...posing2....best je rasa..aisy lena je dalam kete..heheheheh....
dalam hati bersyukur tak terkira nih...rahmat black out..dapat gak bercenta2...hahahahha...
walaupun stgh jam je kan..tapi sangat best....
balik umah..tidokan alesha dengan saya2 tertido...sampai tak sedar mr papa jemur baju kul 12 tgh malam...tak sedar mr papa layan bola EPL...sedar pun bila aisy nangis nak susu...heheheh...
tgk lah gambar tuh..muka saya memang dah ngantuk gile time tuh..dengan langsung tak berbedak..jerawat sebutir yang tetiba kuar...haiyyaaaaaaa..

6 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

black out yg membawa rahmat tu namanya kak sue.. dpt spent time together2... hehhehe

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

hihihi...kalau x dak anak lg confirm x keluaq rumah bila black out...aku suka lepak kuala perlis suatu ketika dulu...tp petang2 la..tenang ja..

d u r a said...

haiii... syoknya bercenta di kuala perlis..kat sini bercenta kedai mamak je la hohoh..
memang loving couple habess la hampa neh...

lily azliyana @ mama zara said...

best tu sesekali dpt bercinta berdua..hehehehe

Diamilikku said...

kawan2 - sekali sekala je..hahahahah....syokk gak...kalau selalu best jugak....

@>--ummi zahra--<@ said...

masih romantik yer...
sekali sekala berdua memang best..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin