Friday, March 26, 2010

Touching Habissss

Saya sayang mr papa...sayang sangat2....
chenta hati pengarang jantung saya..
selepas 3 tahun menjadi suri dihatinya...saya harus akui...
mr papa bukanlah seorang yang suka menonjolkan "kebahagiaan" ataupun jenis yang suka tayang2 kat org konon2 loving habis...tapi ada ketikanya tu..ada je lah surprisenya yang membuatkan saya touching...

Macam hari ni...rasa touching habis bila time mesyuarat..one of my officemate tunjuk FB tru hp yang tertulis status mr papa : -SUHANA ABDUL MUTALIB, DANIYA ALESHA NAZMIZAN & AISY MIFZAL
NAZMIZAN- love u forever..anugerah ilahi yg tiada tandingan..

memang touching habis...terus nih rasa nak nangis ok..tapi control...hehehhehe..
gila poyos kan saya...biar ahhh...nak buat camner...hihihihi...

Saat touching lainnya bila mr papa bersama anak2...perghhhh...memang saya rasa bangga la..
punya suami yang sangat penyayang...ayah yang sangat penuh dengan kasih sayang...(sama je maksudnya dengan penyayang...)..cuma sekarang ni saya suka tgk alesha gaduh2 ngan mr papa...

Alesha : papa iyam...aisy tido...(dengan muka yang sungguh garang dan suara macam mak2 menyuruh anak diam)..
pastu si papa pulak balas : alesha diam...aisy tido...
terus nih alesha balas : papa iyam...aisy tido....(lembut sikit suara)..

kui kui kui..kelakar habis.....

owhhh bahagia sungguh rasa...punya keluarga yang lengkap...

nak balas balik status FB mr papa : nazmizan muhammad, on behalf of daniya alesha dan aisy mifzal..i wanna tell you that..we love you so much...forever till eternity....



9 memo menunggu dibaca:

@>--ummi zahra--<@ said...

penyayang nyer mizan..sue beruntung dapat suami macam mizan..seorg papa yg penyayang, bertanggungjawab, dsb..
smoga kekal bahagia hingga akhir hayat..amin..

zue @ annaleeya said...

olololoooo....... so sweet.... gitulah yg kita hrpkan dr seorg suami dan ayah kpd anak2 kita kan.... hrp berpanjangan... Amin..

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

so sweet. moga berbahagia selamanya...x dak yg paling best dlm hidup kecuali lelaki yg sayangkan kita kan.

Diamilikku said...

mimi : hurmm...kita semua dapat suami yang terbaik...dan hanya kita tahu apa yang terbaik tuh...pejamkan mata untuk sedikit2 kesilapan..kita kan manusia...

Zue : amin...semoga kita semua terus dilimpahi rahmat dan kebahagiaan..dan moga jodoh kita terus berkekalan..

Eza : ya betul....bila ada anak melengkapkan lagi kasih sayang tu

mama_iris said...

kak su...dah dpt tak hadiah tu?sori lambat ye..

SYAbAR said...

alhamdulillah... saling menghargai antara satu sama lain, ituah salah satu petua kerukunan rumahtangga.

Teruskan nilai murni itu antara kamu dik.... I ALSO LOVE U kerana kamu juga anugerah terindah buat seorang kakak/teman

marinahunny said...

:-) the best n3..

Kasih_sya said...

Kak Sue,
I think Mije sgt loving dan kasih sayang dia terserlah...since u ols get married lagi...esp bila i tgk cara dia balas kt status kak sue..

My hubby never do that way..but i know sejauh mana sayangnya dia pada kami...& i never complain his way

Hanya kita yang tahu menilai kasih sayang pasangan masing2...

Diamilikku said...

huda : alhamdulillah dah dapat dah..tapi belum berkesempatan tgk lagi..hadiah tu sampai kat umah abah..kami tak balik umah abah pun lagi..

Kak Syabar : alhamdulillah...moga kasih sayang antara kita juga akan terus berkekalan hendaknya...

Marina : tq dear...

Syad : alhamdulillah...yg penting kasih sayang untuk kita rasai...bukan untuk ditunjuk2 kan...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin