Tuesday, March 8, 2011

My Model Cilik


Dua2 budak kecik ni suka sangat main ngan tudung saya..
pantang terbiar je tudung kat luar mesti nak main..
baik adik baik kakak...yg kakak takpelah..sejuk ummi memandang..
yg adik pun sibuk2 nak pakai tudung apa kes...???
jgn dik...anak ummi macho kan..
hehehhehe..so malam bila ntah layankan aje si kakak pakai tudung..
dah pakai tudung duk sibuk nak posing pulak..
adik pun layankan aje kakak...
hurmmm....seronok tgk gambar dua beradik ni...
sabar ye sayang...tahun depan ummi bagi jadi tiga beradik pulak ehhh..
hahahahahhahahahah....
:)
Gedix ummi...pi belajaq bagi habih dulu na..
toksah duk galak nak ngandung lagi....

lepas penat2 layan posing...kakak mintak susu..
tido dalam bilik..adik pun sama..
masa ni papa takde gi work...
lepas dua2 dah tido..ummi pun kuar ahh layan tv..sekali adik nangis...
dah siap duduk lagi atas katil...
kakak dah tarik selimut sampai tutup muka dah...
pujuk2 adik suh tido balik tak nak jugak..
last2 bawak kuar...tido depan tv...tapi dalam pelukan ummi ahh..
adik memang sangat manja..
style adik kalau tido mesti nak ummi peluk..
kalau tertido ngan papa pun..bangun tengah malam..
mesti cari ummi balik...
sampai papa takde can nak peluk ummi tido....hahahahhaha
*Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkk*
tapi memang ginilah caranya adik tido..
sampai bila dik???
hurmmmmmmmm

9 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

comeiii dua-dua.. aisy nak manja ummi la tido bawah ketiak.. heheheh...

kak su thn depan kita ngandung sesama k.. ahhahahha (gatai gak mamamika ni.. hihi)

mummy_ayu said...

comeinya dia....sue tahun dpn..
ayu tahun satu lagi la..
he he he ..

Baby Lyana said...

Sone

terbalik....danial senang aje tido...letak dlm crib..pengsan....tgh tgk tv pun pengsan...kalau lyana kalu, nak peluk ajer.....sian daddy xde can nak peluk mummy....kena sorok2 ajer...tgk tv nak manja2 pun x kasi.....dimarah oleh Lyana..huhu

lily azliyana @ mama zara said...

sweetnye alesha pakai tudung!!!!hehehee

Diana said...

bestnya alesha mau gak pakai tudung, nisa ni topi pun rimas dah, sama la adik takleh letak benda atas kepala...
baru td aku dok komplen kat office-mate yg idlan manja and very possesive bab mama,dia ckp hang taktau ka anak laki mmg lg rapat dgn mama dia?erkkkk???

Diamilikku said...

eida : hurmm....insya allah..takut eida ngandung dulu je nih..

Ayu : okay la tu ada perancangan biarpun tahun lagi satu..jaga2 cik salmah...(Dialog p ramlee)...takut tahun ni jer..hehehehe..

Kak Shaf : alesha pun manja jugak..tapi mungkin sebab dia kakak..dia banyak mengalah..bila adik dah tido baru datang nak peluk2..kadang2 tgh malam terjaga cari kita nak suruh peluk..sian pulak kadang2 tu...

Lily : aikkk ibu dalam pantang ni..rajin pulak BW...

DD : Kannnn...memang dia sangat rapat n manja ngan aku..cuma pagi2 je dia akan merengek kat kaki papa...sebabnya nak naik moto papa..heheheheheh

Yan said...

salam su
da lamenye rase tak kesini..
laju2 baca entri semua
hope anak2 sihat yer..

Diamilikku said...

yan : tu lah..masing2 biz dan sibuk...baca laju2 takpe..takkan tersedak...kalau makan laju2 yang bahaya ni

fham5579 said...

kalau umi outsttn mcmana? dia meragam x weh? dia peluk sapa?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin