Tuesday, March 22, 2011

nanti naaaa saya update

BEREHAT SEBENTAR YA..
TUNGGU LANGSIR UMAH BARU SAYA SIAP...
BARU MOOD NAK UPDATE MARI....
Hehehehehhehe 





11 memo menunggu dibaca:

mummy_ayu said...

wah..nak blog make over ker?
mesti cun..

marinahunny said...

baut langsir baru kah...?? hahahah

Diamilikku said...

mummy ayu : sikit2 jer...heheheh

Marina : order sajaaaa

Diana said...

baru aku pun nak tanya soalan yg sama, kalau hang buat aku tau dah kat mana nak order curtain pasni...hahaha...aku pun lama tak update or blogwalk :(

aramis2177 said...

wahhh..ni mcm nak sambut raya nih! hehehhe....

Norazian said...

Chantik sgt 'langsir' br nih...

Diamilikku said...

DD : tunggu entry khas aku pasai nih ok..

Kak farah : hahahahha...raya apa ntah bulan 3..

Azian : tak leh lawan "Langsir" real kat umah baru u...lagi cantik

Anonymous said...

AKAN JD KENYATAAN BILA PINDAH RUMAH BARU..UMIE AKAN MASAK UTK PAPA,ALESHA DAN AISY..I FOLLOW

- THE FLYING TURTLE -

TiNiE said...

wee hooo besnya nk dok rumah baru...

yang jauh di sana said...

amboi comel...mcm salah masuk rumah plak hehehehehehe...aku suka....purple itu sangat sesuai la dengan asmarian kan :)

Naddiea said...

sangat suke header blog hang nih...nk buat jugaklah.hehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin