Wednesday, March 9, 2011

Senyum...tak perlu kata apa-apa....

Senyum senyumlah
Walau gagal itu hakikatnya

Kau senyum terbang semula ke awana
Dan berputiklah semula

Ada kalanya
Kemenangan itu sementara
Supaya kau tak terlupa asalnya
Cuma cinta asas untuk kita bermula


Janganlah engkau menangis dan
Janganlah engkau bersedih lagi
Semua kemungkinan dan segala keterangan
Yang akan membawamu terbang

Senyum senyumlah
Jalan hidup tetap akan berubah
Pengalaman kau sematkan di dada
Untuk selamanya
Dan senyumlah untuk semua

Cinta menyerikan segala
Sentiasa kau senyum

7 memo menunggu dibaca:

mummy_ayu said...

morning sue...me pun senyum jer baca ur blog....dah sarapan?

mama iris said...

smile always ye kak...

*ada part cara nak wat password entry tu yg akak x phm ke?meh le bgtau..

@e_da said...

manisnya senyuman di pagi hari

Diamilikku said...

mummy ayu : dah..kuih keria ngan pulut sambal...yummieeee

mama iris : huhuhuhu...tak tau la...dah follow dah step by step owhh baby...tapi tak jadi jugak...

Eida : senyum seindah suria yang menyinar konsepnya

Anonymous said...

dari pg senyum selalu pas dpt call..akhir dpt sudah......BB

-the flying turtle-

Diamilikku said...

sayang....shut up ok...

aramis2177 said...

soneee....sungguh anggun wajahmu dik!!!!! sejuk mata i memandang..mujuq dah kawin...aklau dh nak buat jd adik ipaq! ;p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin