Monday, April 4, 2011

GiveAway Entry Pertama Saya



Ala...mak si khayra tu...yg bagi saya hadiah lepas saya menang pertandingan seiras anak ibu dulu..
buat GA...
pastu keciwi guna BB kan...terus BBM saya paksa2 saya masuk GA nih..

hahahahahaha...keji dak mula entry gitu nurul???

jgn marah aaa...akak kan memang suka bergurau

So inilah entry pertama saya...*wink wink*
Nurul kata dia buat GA nih sebab : "hahah...sure entry korang masa mule2 dulu tu sgt baik dan naif dan sopan dan tawadduk kan??
 
tapi kan nurul...akak rasa entry pertama akak sangat educated....hahahahaha....
so sila bagi akak menang ok...

sesape yang nak masuk sila ke blog beliau yer...
tarikh tutup 15 April...chaiyookkk....

3 memo menunggu dibaca:

mama iris said...

ehhhh mana ada kita paksa.....kita rendah diri je jemput akak join tau...hwaaaa!!!!

aahhh takde2.....entry akak yg fes tu pon lawak...takde maknanya educated!*kes cemburu...hehe....

Diamilikku said...

hahahahaha...dengki...hahahahahha...

akak kan suka gurau2 membawa bahagia...

Cik Misi said...

jom join GA PiNk ummi jgn lupa letak CikMisi as ur referral k…sayang kamoo..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin