Monday, April 4, 2011

Bismillahirrahmanirrahim

 Bismillahirrahmanirrahim...
dengan nama allah yang maha pemurah lagi maha penyayang...
setelah sekian lama saya tak update entry...
so saya mulakan entry bulan 4 dengan sedikit wrap up cerita ceriti bulan 3 dan tayangan gambar2 hidangan...
memandangkan dah lama kann sepi..so kita kasi panas ngan gambar makan2 dulu ehhh.....
 Saya tak tau nape..bulan ni saya kuat makan sungguh...
menu di atas nih dua malam berturut2 saya gi kunjung...
dua malam berturut2 makan lamb chop...dan akhirnya esok saya migrain...
hahahahhahaha....
bulan Mac juga bulan rezeki...
sebabnya ramai sungguh tetamu berkunjung ke teratak kecik saya tuh...
alhamdulillah...so sebabkan saya nih pemalas....makanya...
tiga malam berturut2 saya berkunjung ke
Lynda2 Ikan Bakar..
dan tiga malam berturut2 jugak menu2 dibawah ni singgah menghuni di perut saya walaupun seketika...
 Ikan bakar, ikan tiga rasa, ikan stim, udang masak merah, sayur kailan, sayur kangkung belacan, ketam rempah, sotong goreng tepung...memang perhhhhh ahhh...
terima kasih ye pada tetamu2 dari jauh yang berkunjung...
semoga kalian berpuas hati dengan layanan kami yang sekejapan cuma itu..
jgn serik datang lagi tau....
 Dan last but not least...
menu yang paling kerap saya ulang2 setiap hari ialah pulut mangga...
alahai...tak tahan derrr...sedap sangat2...
dan tak dilupakan...nasi ayam Tat...yang femes di alor setar dan kini dah bukak cawangan di arau..dekat la saya nak singgah makan...memang terbaeekkk lah...
so layankan dulu entry nih ehh...jap2 gi saya update entry lain pulak k...
(konon tapi terbiar berminggu baru update kannn)
jgn salahkan saya tapi salahkan tenet yang lembab macam siput sedut...

challooooo !






6 memo menunggu dibaca:

mama iris said...

u know what kak...next trip ngan hubby kite nak ajak dia p perlis lah....makan sana mcm mewah2 je...tgk ikan akak tu....hwaaaaa

Diamilikku said...

haaaa...tau takpe..datang sini..nanti akak belanja awak makan...dari pagi sampai malam...kita buat show jalan jalan cari makan....

:) tom yam padang besar terbaekkkk dik...mari mari....

mummy_ayu said...

sedap tu food2 nya..ayu pun 2,3 hari nie..asyik tapau je..malas pulak nak masak..

marinahunny said...

aduii bnyak nye makanan...huhuhu ada makna ke ni...??

Diamilikku said...

ayu : heheheh...ayu malas masak sekejap je..su nih sokmo malas masak..

Marina : ishh takde apa2 aihhh

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

uiksss..dh lame sgt ke sy tak singgah blog kak su nih..tgk2 blog dh berwajah baru dah..cantik2x..hehehe

nway, gbar pulut mangga n nasi ayam tu sungguh menggiurkan..=p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin