Thursday, April 7, 2011

Happy Birthday Sweetie

my sweetie Daniya Alesha dah tiga tahun hari ni...
yeay yeay yeay...dah besar anak ummi..dah big gurl...
ummi mcm tak percaya je ummi dah ada anak gadis..
so sayang...ummi doakan anak ummi membesar menjadi anak yang solehah...muslimah sejati yang berjaya ilmu dunia dan akhirat....semoga alesha menjadi permata yang menyinar hendaknya...ummi aka berusaha mendidik alesha sebaiknya..insya allah..moga allah memberkati kita sekeluarga...
ummi juga harapkan alesha menjadi kakak yang baik untuk adik aisy...dan adik2 lain yang mungkin akan hadir memeriahkan rumah kecil kita...
jgn garang2 sangat yer kakak....
:)

so seperti yang kakak request...
ummi penuhi hajat kakak nak kek bertemakan...
.
.
.
.
.
Dora....nanti petang kita gi amik kek ehh sayang...
so for her simple birthday celebration hari ni...
just a simple one..plan asal nak buat family2 kami je...
tapi dipanjangkan jemputan ke jiran2 dua tiga buah rumah ...
n budak2 yang duk training dengan mr papa..
plus my achik n his friends...
nanti kita citer birthday alesha ehh..nak gi buat preparations semua..
daaaa

13 memo menunggu dibaca:

marinahunny said...

happy birthday alesha sayang. aunty rindu alesha..mmuaaaah!

fham5579 said...

Happy Birthday Alesha..jadi anak yg soleh erk...eh nmpk dia mcm seroh skit kan...

mummy_ayu said...

happy buzzday alesha....semoga panjang umur, murah rezeki, sihat & gembira selalu..and semoga jadi anak yg solehah..amin..

Zue AnnaLeeya said...

hepy beday alesha... dah beso pon anak dara nih yer... jgn nakal2 tau... aunty doakan smoga alesha jadik anak yg solehah dan membesar sbg juara...

12hb nanti beday airel plak... hehehe...

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

Happy Bday Alesha!!! bestnye bday girl dpt kek dora yek..enjoy your bday party nanti ye dear..=)

Baby Lyana said...

Happy Birthday Alesha!

kejap je dah 3 tahun..

.zara. said...

happy birthday alesha...!
semoga membesar menjadi seorang anak yang baik, mendengar kata & solehah... ;)

Diamilikku said...

thanx semua kawan2 ummi....:)

wati said...

hepi besday alesya...semoga membesar menjadi anak yg solehah...amiinn

mama iris said...

happy birthday alesya.......jadi anak yg baik yaaaaa.....mmmuuuuuaaaahh!!!!

Diana said...

wahhh...happy birthday alesha!sorry auntie lama tak jenguk sini, bz.ummi alesha cepat2 masukkan gambaq kek tu!

SM79 said...

happy bezday alesha.... :)

fham5579 said...

mana dia entry birthday celebration n kek dora alesha ni..x sabar dh auntie nak baca n tgk..cepatla umie

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin