Thursday, May 19, 2011

Bikin Jantung Laju ...

Anak dara saya ni pandai berdrama. Cuti umum dua hari saya memang dipenuhi dengan drama2 swasta plus telenovela (bersambung2) dari puteri kesayangan yg kadang2 ada pelakon tambahan si cuppuchino cheese. Drama yg paling buat kami husband n wife kekek2 ketawa pastinya drama meniru aksi mahmud june dengan dialog "nanti one day I hammer you" tp sy tak ingat filem apa. Kejap2 dia dtg kat saya n hubby "nanti one day kakak hammer ummi/papa"...pastu gelak mengekek2...tangan siap buat aksi nak hammer kita. Lagi drama2 dia, ada yg membuatkan jantung terhenti : "ummi, kakak nak mati, aisy nak mati, lepas tu furak2 jatuh pengsan". Aduh nak oiii...ummi tak sanggup la kalau jadi betul2, tak tau la ummi ada kekuatan untuk tu ka dak. Janganla berlakon mcm tu ye sayang. Ummi sayang anak2 ummi...huhuhuhuhu


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 memo menunggu dibaca:

Lily@MamaZaraZareef said...

alahai alesha..nape berlakon purak2 mati tuh..huhuhu..

azam said...

aiii jadi mahmud june ka haha

EZAN IDMA said...

amboi da pandai berlakon:)

Untuk pengetahuan , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

iEtaFAkyR@ said...

hehehe,anak sapa la ni! Sesuai peturun ilmu dq nanti..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin