Saturday, May 7, 2011

Weekends = Makan Puas Puas

Hari Sabtu - Takde kelas - balik umah abah = heaven ... Sooorrrrrgaaaaa.
Dapat masak n makan puas2. Almaklumlah rumah sendiri tak berasap. Errrkkkss bukan setakan tak berasap, tak berperiuk belanga semuanyalah pendek kata. Hahahahahahahaha. So sekadar nak menunjuk menu lunch kami hari ini - nasi putih panas2, gulai ikan tongkol, sayur kangkung goreng belacan, sambal tempe, ikan goreng, ulam n sambal kuinin. Yummmeeeehhhhh...something special jugak dah diprepare for tea time...tapi japgilah saya up entry tea time k. Skrg mau mandi dulu, n ready for lunch. Bismillah, jemput makan semua.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 memo menunggu dibaca:

yang jauh di sana said...

sakan haih lauk pauk...hari ni sempena hari ibu...laki aku kata hari isteri pasai aku tak dak anak hehehehehehe...laki aku masak...asam pedas ikan duri,ikan kerisi goreng,ikan terubuk masin+teh susu...aku celur sawi ngan buat sambal tempe kat laki aku...dua2 orang makan mcm masuk pertandingan sapa makan paling banyak muahahahhahahahaha...loqlaq sungguh :D

Ibu Aunis said...

meleleh...huhu..sedey...

azam said...

wahhhhhhhhhhhh dia Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile. Fuhyooooooo

Diamilikku said...

eta : makan ngan nasi panas2 memang meleleh...hang tak tgk aku makan lagi...hahahahahha...serupa la kalau ngadap nasi...

far : jgn gitu far...nanti ko balik cover makan semua ye...

Azam : hahahahahah....10% kah??

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin