Tuesday, May 10, 2011

Mangga Colek

Hari ni saya MC...dah pegi opis actually, tapi badan tetiba je rasa seram sejuk menggigil2 kat opis. Aircond bilik sy dah tutup tp still gigil. So sy decide turun bawah minum air panas n bg kena matahari. Sampai bawah je kaki terus lembik longlai gigil makin kuat..terus masuk kete drive slow2 balik umah. Sampai je umah pakai socks pakai sweater tapi still shaking. Terus gi klinik temp a bit high tapi lain2 semua okey. Doc bg ubat balik minum milo makan ubat terus tido tak hengat. Sedar2 rasa lapar gi cr makan. Balik tido lagi dengan aisy. Bangun terus ngadap makan mangga colek. Sedap je rasa masuk mulut. Masam2 lemak. Perghhhhh nikmat. Mulut tgh tak sedap makan mangga colek heaven rasa..



**disclaimer : saya tak peknen tau.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 memo menunggu dibaca:

yang jauh di sana said...

pergghhh...sedap tuh...mana hang rembat pelam tu...rasanya kat perlis banyak no org juai pelam...ish...hang ni hari2 hang dok layoq benda makan hat best2...aku tak leh tengok makanan ni....ni pon dok kecoq air lioq dah ni :p

notti netti said...

alohhh terliur nhyeeeee

Diamilikku said...

eta : hang balik sini nanti mai perlih beli banyak2 makan....cicah kuah rojak kak bee...sedap gilos...

Nett : err peknen ka? kalau peknen saya pos skrg jugak...tak gamak kalau kawan2 peknen nih

iEtaFAkyR@ said...

aku peknen aku peknen! tp tak pa aaa... dah lepaiihhh waktu2 genting ngidam nih. skrg rasa dah larat jalan lak sbb dh mkn byk. hahahahaha

fham5579 said...

sedapnyerrr...menyicah ni kena ramai2 br best kan

Diana said...

aku cuma nak mengomen...seb baek ada disclaimer di situ...hahahahahha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin