Saturday, August 1, 2009

Alesha n BF

Baby sape ehhkk??
alesha menunjukkan ciri2 suka dan sayangkan baby boy itu...
ntah2 tgh feeling adik sendiri agaknya...hehehhe..
tapi apa2 pun saya happy tgk penerimaan alesha..
Inilah baby afiq, anak abg romzi n kak erni..
dah 6 bulan dah baby ni...so cute..makin comel dan menggeramkan..
kulit ikut ibunya..tapi iras wajah banyak ikut abg romzi..
pertemuan di pokok cherry...makan tosai as usual...
fav food saya pregnancy kali ni..tosai, nasi, sup n telur dadar..
tak jemu2 saya makan..sedap oooo....
gambar mr papa pula teruja dukung hero..tak sabar lah tu nak ada hero sendiri..
tak lama je lagi kan...lebih kurang 9 minggu..berdebar2 rasa..
mcm first time plak nak bersalin..tapi bila tgk gambar2 baby kengkawan..
rasa teruja...rindunya nak peluk cium baby..rindunya nak bau baby..
n yang paling saya tak sabar nak BF baby..alesha dulu tak nak..
so i do hope my 2nd baby ni sudilah nak BF...huhuhu...sedih oo anak reject BF...
doa2kan saya ye....
Ari ni mr papa semi final 200m di bukit jalil..
100m dah kantoi...so harap2 ada sinar kejayaan untuk beliau..
gud luck sayang...


7 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

Akak pun rindu bau baby... he he he
9 wks to go. I'm pretty nervous about you & baby.Semoga sentiasa sihat & dipermudahkan urusan yea dik.Ameen...

Kisses & hugs to baby Alesha and her cute lil'man..he he he..
Amboi anak anutie ni...dah pandai yea? : D

aramis2177 said...

Sone......
baguih alesha dh tjk ciri2 sayang adik!xlama lagi jaa dia nak dpt adik seniri...dh leh harap dia noo!hehehehe.....
Hopefully kali ni sone leh Bf gak kan...mmg rasa puiah anak dpt minum susu badan kan!tho raisha ni siang kdg2 dia xnak bf...so kak farah pulun laa perah masuk botol bg dia hisap......as long tetap susu badan kan!!!

Aleeya said...

su...rindu nye kat kamoo he he, sori lama tak masok, agak bizi, how's ur pregnancy. semua ok kan......dah besor alesha ekk..makin comel...take care ya

SYAbAR said...

dari cara kegemaran makanan kau masa mengandung, rasanya kau dah boleh agak anak yg dikandung itu baby boy kan...

apa2 pun take care untuk semua keluarga di Kedah/Perlis. I really miss alesha

Kasih_sya said...

Hi Kak Sue,
hopefully berjaya BF kali ni...Syada managed to exclusively BF Iman Hana almost 6 months, so i believe all mothers out there boleh buat gak...yang penting niat

Don't give up, klu boleh jgn back up ngan formula langsung...InsyaAllah...

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiii AFIQ juga hheheheh
Sedap nama tuh kan ? heheheh

Alesha nanti kena belajaw2 buat susu adik tau!! HEHEHEH

Mizan!! owh!! Gua baru tau rini yg Mizan ada kat Bukit Jalil hari ini....

Kalau Gua tau awal harus Gua kesana siut!!! ..

Take care Su....

CatlinaFly said...

salam aleshae reject Bf mase umur bpe bulan?sy dah seminggu tak BF ni..rejected!sedih huwaaaa..(sori, tgh mood sentimental sejak antar e-ein ke umah tok mak )

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin