Friday, August 7, 2009

Romantic & Loving Couple Contest

Kali kedua saya join contest mama tisya...dan kali ketiga saya join contest keseluruhannya....walaupun belum penah menang apa2..tapi saja2 je suka2 nak masuk sebab dah takde idea nak buat entry apa..hehehehehe...
Dateline sebelum kul 1 hari ni..so saya cuba2 je lah join ROMANTIC N LOVING COUPLE CONTEST ni....

Let us check the rules :

1) Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower (Done)

2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar (Done)

3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima) (Done)

4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (Done)

5. Sertakn details spt berikut:
  • Nama anda & pasangan : Suhana Abdul Mutalib dan Nazmizan Muhammad
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni : 17 Februari 2007 ( dah dua tahun enam bulan)
  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu : This pix was taken 2 weeks ago...selepas hampir tiga minggu kami suami isteri berjauhan (Pahang Vs Perlis)...Lokasi gambar ialah di teratak persinggahan kami di Kuala Perlis...(y persinggahan?? sebab jarang duduk..bayar sewa je lebih...) walaupun isteri dah macam tong drum (bulat tak hengat dengan perut memboyot) tetapi TETAP mr papa kesayangan saya sanggup meriba dan memberikan senyuman yang pada saya sangat ikhlas...kasih sayang kami semakin erat dengan keadaan fizikal saya yang sarat mengandungkan zuriat kedua. Semoga ianya akan terus berpanjangan sehingga ke nafas terakhir..insya allah..amin.. (Done)
5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified) (Done)

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang. (Done)


So that's it...penyertaan pada saat akhir...hehehehhe..me always like this....wish me luck frensss...



7 memo menunggu dibaca:

mama tisya said...

ok dh view..good luck

Naddiea said...

ammooih lomantik sungguh.hang berat macam mana pun abe mizan mesti buleh riba punya la.x kan nk suh org lain riba plak kan.hihih..

anyway,take care dear...

SYAbAR said...

Good luck, kalau rezeki anak tak ke mana

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..sy pon suka tgk gmbar ni. nmpak loving jek. terpancar cahaya kasih syg n kebahagiaan tu..=p

nway, gud luck kak su. smoga ade rezeki kali ni utk alesha n baby..=)

Aleeya said...

all da best su...

mmg nampak loving, jeles ai ahahaha

Diamilikku said...

kak syabar , lily n aleeya..

thanx ya..hahahhahaha...amin...doa kengkawan...

Nadd : aikk nape nak jeles2 nih...suh apai peluk hang gitu jugak ehhhh...nantileh dapat baby girl plak..oopppssss..

mama tisya : thnx

MariaFaizal said...

Adik.....
So sweet pix ni!!!!
Akak du'a kan adik & Mizan menang contest nih.Ameen...

Please kiss baby cute Alesha for her auntie Maria :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin