Monday, November 9, 2009

Booking kah???

Org dulu2 merisik atau hantar tanda kasik cincin belah rotan...
tapi lain halnya ngan bakal bapa mertua alesha...
dia kasi kerusi rotan...
so adakah ini tanda ??
hahahahahhahaha...bro, entry gurau2 je...jgn terasa hati yer...
hadiah ni diberikan oleh DJ Epoi masa hadir memeriahkan birthday saya hari tu...
beria katanya alesha nak kerusi ni jugak...macam2 benda lain ditunjukkan bro DJ..
tapi my princess tetap nak kerusi rotan malas tu jugak...
sudahnya bro belikan lah untuk alesha...
dan hasilnya juga memenuhkan bonet kereta yang dah memang sedia penuh...
dari KL membawa ke Terengganu..kembali ke KL..
sebelum kerusi itu bermastautin di Kedah...
Thanx ya Bro for the hadiah for alesha n also beg untuk umie...
Tq so muchhhhhh..
Tidak terbalas budi baikmu itu....

6 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

kalau tak jd menantu pun.... pepatah lama menyebut `budi baik dikenang juga'... itu lebih barakah hingga akhir zaman

lily azliyana @ mama zara said...

cantiknye kerusi rotan alesha tu..rezki alesha kan..bday ummi, die pon dpt hadiah sekali..hehehe..

Dj Epoi said...

Salam Sue

Biasa2 aja.....

Gua percaya REZKI yg kita dapat juga dari Doa anak2 kecil

Heheheheh
Alesha dok dalam tuh cute siut!!!

suked8787 said...

Fuyooo...syoknya alesha dpt kerusi malaih....cute ja Alesha duk dlm tu.

Bro Dj : Abg, su pun nk jugak kerusi malaih....boleh? Tp x mau yg rotan. Su nk yg boleh urut2 tu...hehehee

Diamilikku said...

kak Syabar : yes you're rite.....budi baik akan dikenang sehingga ke akhir hayat kak...

Lily : itulah..alesha dapat hadiah lagi banyak dari umie dapat tau sepanjang cuti2 hari tu..jeles umie...

Bro : Setiap anak kecik membawa rezeki tersendiri kan...bro suked sudah hints mau kerusi malas....hehehhe

Suked : mintak jgn tak mintak...

Mutiara_Lezz said...

comeinya..kerusi tu...tmbahla lg alesha comel yg duduk.....sukanyerrrrr cute la....

sue kcik x jointla contest tu....eee takut..sekadar record sendiri tuk diri sendiri jer....entah tercapai ke idok pun tak tau gi..hekhekehek....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin